Wordt partner van CameraTools

Affiliate programmabeschrijving CameraTools

CameraTools is de professionele foto- en videospecialist voor iedereen met een passie voor fotografie of filmen. Of je nu een hobbyist bent, al jarenlang professionele bedrijfsvideo’s maakt of gewoon betere foto’s wil maken dan je nu doet met je smartphone, wij helpen jou met de beste producten en goed advies op maat. Als publisher kun jij daar je steentje in bijdragen én een mooi extraatje verdienen door je bij het CameraTools affiliate programma aan te sluiten!

Wat kun je verdienen?

Globaal hanteren wij een vergoeding die op kan lopen tot 7% van de orderwaarde afhankelijk van de productgroep. Bij succes valt hier uiteraard aan te sleutelen, en afhankelijk van de productgroep zal er dus zeker wat moois voor jou te verdienen zijn. Met camera’s en objectieven die in prijs variëren van enkele honderden tot duizenden euro’s kun je zomaar een hele goede dag hebben!

Waarom CameraTools?

Bij CameraTools staan service, kwaliteit en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Daarom willen we graag samen met jou bouwen aan een sterk programma en een goede samenwerking waar iedereen beter van wordt. We horen het dan ook graag als jij nog ideeën hebt om het programma en CameraTools nog beter te maken.

Sluit je aan!

Ben je overtuigd en wil je je aansluiten bij het affiliate programma van CameraTools? Meld je dan hier direct aan! Het CameraTools affiliate programma is exclusief beschikbaar bij affilinet.