dagen  :  uur  :  minuten  :  seconden

Black Friday

Speciale kortingen en acties op Black Friday

Black Friday is een Amerikaanse traditie die overgewaaid is naar Nederland. Traditiegetrouw is dit de dag na Thanksgiving, de dag waarop veel Amerikanen hun kerstinkopen starten. Winkeliers zijn hierop ingesprongen door op deze dag uit te pakken met grote kortingen. Ook CameraTools deed dit jaar mee met speciale Black Friday aanbiedingen, met kortingen tot wel 50%!

Waar je zoal korting op kon krijgen? Een heleboel! We hebben een selectie voor je klaar staan van statieven, flitsers, objectieven, camera's en meer van bijvoorbeeld Sony, DJI, SanDisk, Yongnuo, Samyang en andere geselecteerde merken. Ook Fujifilm doet mee met een unieke actie!

De volgende Black Friday zal officieel plaatsvinden op vrijdag 29 november 2019... maar je hoeft waarschijnlijk niet zo lang te wachten om te kunnen profiteren van ons Black Friday voordeel! Houd deze pagina dus goed in de gaten en profiteer van de speciale Black Friday acties met extra veel korting en voordeel!

Als eerste op de hoogte

Wil jij als een van de eersten weten van welke aanbiedingen je kunt profiteren tijdens Black Friday en Cyber Monday? Meld je dan aan voor onze speciale Black Friday mailing en ontvang nog voor Black Friday de beste deals van het Black Friday weekend automatisch in je mailbox!