Nikon Professional Dealer

CameraTools is Nikon Professional Dealer, voor al je Nikon apparatuur

CameraTools is één van de geselecteerde Professional Dealers in Nederland. Dat word je niet zomaar: je moet dan verstand van zaken hebben, met deskundig getraind personaal, een uitgebreid Nikon assortiment en betrouwbare service. Voor Nikon apparatuur moet je dus bij CameraTools zijn!

Bij ons vind je alle professionele Nikon camera's, objectieven en accessoires, voor zelfs de meest veeleisende klussen. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare spiegelreflexcamera, een lichtsterk objectief of een krachtige flitser om ook indoor goed te fotograferen, je kunt het allemaal vinden bij de Nikon Professional Dealer.

Bekijk ons complete Nikon assortiment »

Nikon D850

Focus op professionele service

De professionele Nikon gebruiker kan al meer dan 90 jaar terecht bij de Nikon Professional Services, kortweg NPS. NPS helpt professionele fotograferen verder met veel aanvullende diensten, waaronder regelmatige gratis check & clean sessies, een 24/7 No Panic Service en handige workshop. Zo kun je je zich voor 100% concentreren op fotografie en kom je sneller tot topprestaties. Je leert meer over NPS via de site www.iamheretohelp.nl.

Selectieve distributie

Als Professional Dealer krijgt CameraTools toegang tot geselecteerde specialistische Nikon producten, waaronder de krachtigste camera's en objectieven. Je kunt er van op aan dat jij als professionele gebruiker altijd terecht kunt bij ons, voor apparatuur én advies!

In het hart van het beeld

Nikon streeft ernaar om haar gebruikers het vermogen te bieden om de rijkdom van de menselijke ervaring uit te drukken. Beleving en emotie staat centraal bij de ontwikkeling van Nikon apparatuur, zodat je krachtige beelden vol emotie vast kunt leggen.

Nikon Professional Lease

Beschik altijd over de nieuwste professionele apparatuur van Nikon

Met Nikon Professional Lease kun je voor een vast bedrag per maand beschikken over de nieuwste professionele apparatuur van Nikon. Onbezorgd en altijd up-to-date. Nikon Pro Lease is exclusief voor Nikon Professional Services (NPS) leden die KVK-geregistreerd zijn, en is ook enkel af te sluiten bij gecertificeerde Nikon Pro dealers waar CameraTools natuurlijk ook onder valt! Je hebt de keuze uit 2 soorten lease; financial lease en operational lease.

Nikon Professional Lease

Financial lease

Vanaf € 1.000,- aanschafwaarde kom je in aanmerking voor Financial lease; kopen op afbetaling. Je kiest voor een termijn van 24, 36, 48 of 60 maanden waarover de het bedrag van de aanschafwaarde inclusief rente over terugbetaalt. Na afloop van het contract ben je eigenaar van de apparatuur; tijdens de lease-termijn is de apparatuur eigendom van de leasemaatschappij. Fiscaal gezien is de camera jouw eigendom, dus deze mag je in de boeken opnemen, investeringsafterk voor opvoeren en afschrijven. Wel moet je zelf zorgdragen voor verzekering, reparatie en onderhoud.

Operational lease

Vanaf € 9.000,- aanschafwaarde kom je in aanmerking voor Operational lease. Het grote voordeel hiervan is dat je volledig ontzorgd bent. Hierbij huur je gedurende 36 maanden de apparatuur van de leasemaatschappij, inclusief verzekering, onderhoud en reparaties. De leasemaatschappij is eigenaar, en deze apparatuur kun je niet in de boeken opnemen. Het maandelijkse leasebedrag mag je wel in de boeken opnemen, en ook de BTW hiervan terugvorderen. Bij het leasen van een camerabody onder operational lease wordt deze na 18 maanden vervangen door het meest recente model, zodat je altijd up-to-date bent! Bekijk de lijst aan producten die onder operational lease vallen op nikon.nl/lease.

Nikon Pro Lease aanvragen

Wil je Nikon Professional Lease aanvragen? Neem contact met ons op voor meer informatie - kom langs in de showroom of stuur een e-mail naar info@cameratools.nl. Je kunt ook een kijkje nemen op de informatie-pagina van Nikon.

Benieuwd naar de producten die in aanmerking komen voor operational lease? Neem dan een kijkje in het productoverzicht dat we voor je hebben samengesteld. Deze wordt continu up-to-date gehouden, en bevat onder andere de Nikon D5, D500 en D850 en verschillende professionele objectieven.

Bekijk Nikon Operational Lease assortiment »