Canon EOS 1D X DSLR Body

Produktcode: CAEOS1DX
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Canon EOS 1D X DSLR Body

Dit product is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we een opvolger voor je klaar staan. Bekijk nu de

Canon EOS 1D X Mark II DSLR Body

Canon EOS 1D X Mark II DSLR Body

De Canon EOS-1D X Mark II is speciaal ontwikkeld voor de professionele fotograaf die elk bijzonder moment niet alleen razendsnel, maar ook haarscherp ...

Naar de Canon EOS 1D X Mark II DSLR Body »

Erweiterte Garantie

Verlängern Sie Ihre Garantie mit dieser Kamera kostenlos auf 5 Jahre!
Aktionsbedingungen »

Hauptleistungsmerkmale

  • 18,1-Megapixel volbeeld-CMOS-sensor
  • Tot 12 fps plus 14 fps High-speed modus
  • 100-51200 ISO, tot H:204800
  • 61-punts AF-systeem
  • 100.000 pixel RGB AE-meting
  • Full-HD EOS-movie (1080p)
  • Twee "DIGIC 5+"-processoren
  • 8,11 cm (3,2 inch) Clear View II LCD-scherm met 1040k dots
  • Ethernet-poort
  • DIGIC 4 processor voor AE functies

Produktinformation

De EOS 1D X combineert snelheid met beeldkwaliteit en is daardoor de nieuwste generatie camera voor professionals. De 18-Megapixel volbeeld-sensor met twee "DIGIC 5+"-processoren stelt de norm, en het maken van opnamen tot 12 fps gaat nog verder.

18,1-Megapixel volbeeld-CMOS-sensor
Een Canon 18,1-Megapixel volbeeld-CMOS-sensor levert verbluffende prestaties en maakt zelfs in de donkerste omstandigheden foto's met weinig ruis en een hoge resolutie. De volbeeld-sensor levert optimale resultaten van groothoeklenzen en biedt u meer controle over scherptediepte. De beeldresolutie overtreft de kwaliteitseisen van toonaangevende fotoagentschappen, waardoor deze ideaal is voor extra grote prints tot A2-formaat, zelfs na bijsnijden.

Supersnel opnamen maken
Leg elke seconde van de actie vast met tot 12 fps continu opnemen, dat kan worden uitgebreid tot een ongelofelijke 14 fps in supersnel opnamen maken met een continue opnamereeks van maximaal 120 grote JPEG-afbeeldingen (36 RAW).

Enorm ISO-bereik
Dankzij het uitzonderlijk grote ISO-bereik van 100 tot 51200, dat uitbreidbaar is tot een ongekende ISO 204800, kun je van de lichtste tot de donkerste omstandigheden blijven fotograferen.

61-punts AF-systeem
Met het uiterst nauwkeurige 61-punts AF-systeem met 41 uiterst gevoelige 'cross-type'-sensoren kun je nauwkeurig scherpstellen op snelbewegende onderwerpen, wat de lichtomstandigheden ook zijn. De centrale 5 AF-punten zijn dubbel 'cross-type' voor nog meer precisie.

Consistente, nauwkeurige meting
Een 100.000 pixel RGB AE-meetsysteem met een speciale DIGIC 4-processor meet niet alleen de helderheid, maar ook de kleur, om een uitermate nauwkeurige belichting te garanderen voor natuurlijke resultaten, zelfs bij de moeilijkste lichtomstandigheden.

Full-HD EOS-movies
Maak Full HD-video's (1080p) met een reeks door de gebruiker selecteerbare instellingen op een DSLR, waaronder belichting, framerates, geluids- en compressieregeling. Dankzij de HDMI-uitgang kun je video en foto's in HD-kwaliteit weergeven.

Twee "DIGIC 5+"-processoren
De nieuwste generatie dubbele "DIGIC 5+"-processoren van Canon leveren de snelste en meest geavanceerde beeldverwerking tot nu toe voor de allerbeste beeldkwaliteit. Er wordt gewerkt met 4 A/D-converters om 14-bits beeldverwerking te bieden voor vloeiende gradaties van de kleurtinten en natuurlijke kleuren, evenals geavanceerde ruisreductie bij hogere ISO-waarden.

Groot, antireflectief LCD-scherm
Dankzij het 1040k-dots 3,2 inch Clear View II LCD-scherm met een hoge resolutie kunnen foto's en video's eenvoudig en nauwkeurig worden gecontroleerd. De structuur van gehard glas is zeer duurzaam en voorkomt zelfs in het felste zonlicht reflectie.

Ethernet-poort
Via de ingebouwde Ethernet-poort kunnen foto's snel en eenvoudig rechtstreeks naar een PC of via een netwerk naar cliënten van livegebeurtenissen worden overgedragen.

Canon logo

Over Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de welbekende EOS spiegelreflexcamera's, Powershot compactcamera's, professionele videocamera's, printers, verrekijkers en meer inspireert Canon dagelijks duizenden fotografen en filmers om tot boeiende foto's en films te komen.

Bekijk alle producten van Canon

Informationen:  herunterladen

Zubehör

Rezensionen der Canon EOS 1D X DSLR Body

Rezensionen zu diesem Produkt

Marcel

am 08-06-2016

Geweldige camera en een enorme vooruitgang op de 1Dmk4

Technische Daten der Canon EOS 1D X DSLR Body

Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück