Sony Alpha A7 R systeemcamera Body

Produktcode: SOILCE7R
|
|

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Erweiterte Garantie

Verlängern Sie Ihre Garantie mit dieser Kamera kostenlos auf 5 Jahre!
Aktionsbedingungen »

Produktinformation

De Sony A7R systeemcamera heeft een fullframe 36.4 megapixel Exmor Cmos sensor waarbij het Optical Low-Pass Filter achterwege is gelaten. Tel hierbij de E-mount body op en de uitkomst is een camera met een verwisselbaar objectieven systeem welke in staat is tot het maken van uiterst gedetailleerde fullframe foto's in een compact, lichtgewicht en veelzijdig jasje. De sensor van de Sony A7R systeemcamera is voorzien van een nieuw gapless lensontwerp waardoor de efficiëntie van de opvang van het licht van rand tot rand is toegenomen. De standaard ISO gevoeligheid van 100-25600 biedt een hoge saturatie in situaties met weinig licht of juist heel veel licht.

Snelheid
De nieuwe X BIONZ beeldverwerkingsprocessor reproduceert beelddetails in real time via de extra-high-speed processing mogelijkheden. Samen met front-end LSI (large scale integration), dat het aller eerste deel van de beeldverwerking versnelt, krijgt u natuurlijkere details, realistischere beelden, rijkere toongradaties en minder ruis, zowel bij foto's als bij video-opnames.

Autofocus
Het nieuwe auto-focus systeem is geoptimaliseerd voor de fullframe sensor en beschikt naast de multipoint, center-weighted, and zone focusing over flexible spot focus gebieden. De handmatige focus kan worden geoptimaliseerd voor full-frame of APS-C opnames en het nieuwe Eye AF Control zorgt voor een zeer nauwkeurige oog detectie bij opnames waarbij de focus direct op het oog licht zelfs al zijn ze gedeeltelijk afgewend van de camera.

Helder
Full HD video's kunnen worden opgenomen met 24p/60i/60p frame rates en wordt ondersteund in zowel AVCHD als in MP4 codecs. Dankzij de HDMI aansluiting kan de ongecomprimeerde video off-camera op worden genomen en het is mogelijk om stereo geluids-opnamen te maken met zowel de ingebouwde als een externe microfoon. Het kantelbare 3.0" LCD display heeft een resolutie van 1.23 megapixel met toevoeging van White Magic technologie voor beter zicht bij felle lichtinval en de 2.4 megapixel OLED elektronische viewfinder biedt een dekking van 100% en een grote kijkhoek.

Draadloos
Ingebouwde wifi en NFC stellen de Sony NEX A7R systeemcamera in staat tot eenvoudige draadloze overdracht van foto's, maar de camera is daardoor ook bijna volledig te bedienen via een smartphone of tablet via de beschikbare apps voor Android en iOS.

Kenmerken:
- 36.4 megapixel fullframe Exmor CMOS sensor
- Geen optische Low-Pass filter
- BIONZ X beeld processor
- Compatible met E-mount objectieven
- 3.0" kantelbaar LCD display met 1.23 megapixel resolutie
- Body is voorzien van stof- en vochtbestendige afdichtingen
- 2.4 megapixel OLED elektronische viewfinder
- Ingebouwde wifi en NFC

In der Packung

- NP-FW50 li-ion accu
- AC-UB10 USB-lader
- Schouderriem
- Body dop
- Micro USB-kabel
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Sony Nederland
- Twee jaar garantie

Sony logo

Over Sony

Sony is een wereldwijde producent van audio-, video-, en fotografietechnologieproducten en meer voor de consumenten- en zakelijke markt. Met een grenzeloze passie voor technologie en innovatie inspireert en prikkelt Sony fotografen en filmers om nieuwe ervaringen op te doen.

Bekijk alle producten van Sony

Zubehör

Rezensionen der Sony Alpha A7 R systeemcamera Body

Rezensionen zu diesem Produkt

info

am 24-11-2014

De camera gebruikt voor het fotograferen van tentoonstellingen. Dit heb ik 3 x gedaan voor Paleis Het Loo. Weinig licht telkens maar superfoto's.
36mp en op statief, geen/nauwlijks ruis! Eerste camera die ik gebruikte met lcd scherm achterop, ideaal als je vanaf statief werkt om je camera instellingen direct terug te zien. Even wennen aan de net andere bediening t.o.v. de A850 en A99 maar alles went. Ook andere geheugenkaartjes, SD.
Wat ik mis is steady shot maar dat komt in de objectieven die Sony gaat leveren alleen heb ik daar met mijn huidige CZ'en niets aan... Meerdere "Canonvrienden" hebben een A7 erbij en zijn zeer enthousiast over de Sony!! Doet mij als Sony gebruiker goed!

Technische Daten der Sony Alpha A7 R systeemcamera Body

Marke Sony
Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück