Sony Alpha A7 S systeemcamera Body

Produktcode: SOILCE7S
|
|

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Erweiterte Garantie

Verlängern Sie Ihre Garantie mit dieser Kamera kostenlos auf 5 Jahre!
Aktionsbedingungen »

Produktinformation

Sony introduceert de A7S. De camera krijgt een nieuwe 12-megapixelsensor met iso-bereik van 50 tot 409.600. Filmen kan in 1080p-resolutie met 50 bps, in aps-c-crop met 100 bps in 720p-resolutie. Filmen in 4K is mogelijk met een externe hdmi-recorder.

De 12-megapixelchip in de A7S maakt de nieuwe camera met name interessant voor filmmakers. Omdat de sensor relatief weinig pixels heeft, worden deze allemaal uitgelezen tijdens het filmen. De meeste digitale camera's maken gebruik van line skipping tijdens het filmen, dat levert storende effecten zoals moire en aliasing op. Op sd(xc)-geheugenkaarten kun je filmen in 1080p-resolutie met 50, 25 of 24 beelden per seconde. Ook kun je kiezen voor 720p-resolutie, daarmee gaat de snelheid omhoog naar 100 bps. In deze modus wordt er een crop gebruikt van de sensor, die overeenkomt met aps-c-formaat. Door de 720p-bestanden af te spelen op 25 bps is een slowmotion-effect van 4x mogelijk.

In alle standen neemt de A7S op met Sony's XAVC S-formaat met 50Mbps. Ook kun je kiezen voor het AVCHD-formaat met lagere bitrates van 24Mbps of 17Mbps. Groot speerpunt van de Sony A7S is de mogelijkheid om in 4K-formaat te filmen. De camera doet dat volgens de QFHD-standaard van 3840x2160 pixels met 24 of 25 beelden per seconde. Het is niet mogelijk om direct op een geheugenkaart in 4K op te nemen, je zult hiervoor een externe hdmi-recorder moeten gebruiken. De hdmi-poort van de Sony A7S stuurt een signaal uit met kleurdiepte van 4:2:2 in 8-bit.

Opvallend is dat Sony op dit moment niet zelf een externe hdmi-recorder in het assortiment heeft waarmee je 4K-beelden uit de A7S kunt halen. Sony zegt wel samen te werken met derden om een 4K-videoworkflow makkelijk te maken. We verwachten dan ook dat er snel hdmi-recorders verschijnen die perfect aansluiten bij de mogelijkheden van de Sony A7S. Ook voor fotografie moet het lage aantal pixels voordelen opleveren. Sony belooft uitstekende ruisprestaties en een ongekend dynamisch bereik. De nieuw ontwikkelde 12,2-megapixel fullframe Exmor CMOS-sensor heeft een iso-bereik van 100 tot 102.400, dat bij het fotograferen kan worden uitgebreid tot 50-409.600. Bij het filmen is het iso-bereik van 200 tot 409.600 beschikbaar.

Sony voorziet de A7S van diverse Picture Profiles, waarmee je de filmbeelden in de camera op smaak kunt brengen. Voor professionele toepassingen is de toevoeging van het S-Log2 gamma interessant. Dit levert vlakke beelden op, met veel dynamisch bereik. Dit profiel is afkomstig van de professionele filmcamera's van Sony. Wil je professionele audioapparatuur aansluiten op de Sony A7S, dan kun je de bestaande Sony XLR-K1M-adapter gebruiken. Ook werkt Sony aan een nieuwe XLR-adapter, we verwachten een variant die bijvoorbeeld onder de camera geschroeft kan worden.

In der Packung

- Bodydop
- Twee 1080 mAh NP-FW50 li-ion accu's
- AC-UB10 usb-lader
- Schouderriem
- micro USB-kabel
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Sony Nederland
- Twee jaar garantie

Sony logo

Over Sony

Sony is een wereldwijde producent van audio-, video-, en fotografietechnologieproducten en meer voor de consumenten- en zakelijke markt. Met een grenzeloze passie voor technologie en innovatie inspireert en prikkelt Sony fotografen en filmers om nieuwe ervaringen op te doen.

Bekijk alle producten van Sony

Zubehör

Rezensionen der Sony Alpha A7 S systeemcamera Body

Rezensionen zu diesem Produkt

CameraTools.nl 9.6 5178

Es liegen noch keine Bewertungen für dieses Produkt geschrieben. Seien Sie der Erste!

Technische Daten der Sony Alpha A7 S systeemcamera Body

Marke Sony
Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück