Canon XF205 Digitale Videocamera

Produktcode: CAXF205
|
ACTIE
NOOIT MEER LEVERBAAR
Canon XF205 Digitale Videocamera
Canon XF205 Digitale Videocamera
Canon XF205 Digitale Videocamera
Canon XF205 Digitale Videocamera
Canon XF205 Digitale Videocamera

Dit product is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we een opvolger voor je klaar staan. Bekijk nu de

Canon XF405 4K Professionele Camcorder

Canon XF405 4K Professionele Camcorder

De Canon XF405 is een professionele camcorder waarmee je kunt opnemen in 4K. De lichtgewicht body is voorzien van een 1.0-Type CMOS sensor, een 15x 4K...

Naar de Canon XF405 4K Professionele Camcorder »

Aktuelle Promotions

ImageOntvang nu een gratis Canon accu bij aanschaf van deze camera! Geldig van 1 september t/m 31 december 2017.

Produktinformation

Canon heeft eerder de populaire XF-100 en XF-105 op de markt gebracht, nu vervangen ze deze voor de XF200 & XF-205, ook deze 205 heeft net zoals z'n voorganger 3G-SDI/HD-SDI, Timecode and Genlock connectoren.

De XF-205 merken wij zelf van Cameratools dat deze erg populair is onder de televisiemakers omdat deze camera klein is en hierdoor worden deze snel ingezet bij documentaire en reportage filmers.

Door toch de compacte behuizing hebben de camera's wel 2 x XLR output. De XF200 serie heeft verbeterde functionaliteit, diverse nieuwe opnameprogramma’s, wireless connectiviteit en een verbeterd bedieningsontwerp. De verbeteringen zijn gemaakt om professionals tijdens het werken meer vrijheid te geven bij het vastleggen, bekijken en verzenden van beeldmateriaal.

Zowel de XF200 als de XF205 hebben een vaste 26.8mm zoomobjectief met een optische zoom die is verdubbeld tot 20x (wordt dus een 26.8mm – 536mm objectief). De voorganger XF-100/XF-105 had maar 1 ring om het objectief heen en deze kon men in verschillende standen zetten, dit werkte in praktijk echter niet helemaal geweldig en dit hebben ze met de nieuwe camera's verbeterd. Het objectief werkt samen met Canon’s nieuwste HD CMOS PRO imaging-sensor en een krachtige DIGIC DV 4-processor. In combinatie met 50 Mbps MPEG-registratie en 4:2:2 kleursampling (10-Bit video) resulteert dit in een videokwaliteit die geschikt is voor de omroepwereld. De hoge gevoeligheid en het grote dynamisch bereik zorgen zelfs in situaties met weinig omgevingslicht voor een perfect eindresultaat.

De camera's maken weer gebruik van de geweldige MXF-bestanden, deze kunnen opgeslagen worden op een CF-Kaart en de camera kan ook de MP-4 bestanden op een SD kaart transporteren.(Ideaal voor Web-kanalen)

Het ontwerp van de camera’s is geoptimaliseerd. De nieuwe, draaibare grip biedt extra controle en stabiliteit, vermindert de werkbelasting en zorgt voor meer comfort tijdens lange shoots. Drie afzonderlijke lensringen voor focus, zoom en diafragma vormen samen een configuratie die bekend is bij ervaren cameramensen, zodat in dynamische werkomgevingen veel sneller kan worden gereageerd.

Er zijn ook belangrijke verbeteringen doorgevoerd om het kiezen van de beeldcompositie en het monitoren van de shots gemakkelijker te maken. Een geoptimaliseerde zoeker heeft nu een resolutie van 1,23 miljoen dots en biedt daarmee een hogere nauwkeurigheid tijdens controle van de beeldscherpte. Het vernieuwde 3,5-inch OLED-display heeft een hoger contrast, meer natuurlijke kleuren en kortere responstijden. Daarmee is dit display perfect voor bediening van de camera in situaties met fel omgevingslicht.

De XF-205 en XF-200 zijn ook de ideale camera voor minder ervaren gebruikers. Met bedieningsmogelijkheden en een precisie die door professionele gebruikers worden verwacht, de intuïtieve indeling van bedieningsknoppen, het volledig automatische opnameprogramma en een reeks aan ondersteunende functies, zoals Gezichtsdetectie, kunnen ook niet-professionele filmmakers schitterend beeldmateriaal vastleggen.

De vernieuwde geluidsregistratie garandeert een professionele geluidskwaliteit die geschikt is voor gebruik door omroepen. Beide modellen ondersteunen 4-kanaals lineaire PCM-registratie, met twee XLR-ingangen voor optioneel gebruik van professionele microfoons. Met de ingebouwde stereomicrofoons en een 3,5mm microfoonplug bieden de nieuwe camera’s gebruikers een schat aan geluidsopties.

Elk model biedt bovendien Wi-Fi en Ethernet LAN-connectiviteit voor een wireless verbinding met smartphones, tablets en notebooks. Deze wireless connectiviteit maakt het mogelijk de camera op afstand te bedienen, beeldmateriaal op afstand te bekijken en bestanden gemakkelijk via FTP te verzenden zonder dat extra software nodig is. En met de nieuwe CameraAccess-functie zijn lagere resolutie proxy-bestanden via Wi-Fi te streamen naar een ander apparaat en kan content – zoals nieuwsberichten – sneller worden gedeeld.

Bij de XF205 zijn de connectiviteitsmogelijkheden verder vergroot met instelbare 3G-SDI/HD-SDI, tijdcode en genlock-aansluitingen en dit vereenvoudigt de integratie bij multi-camera shoots of met andere omroepapparatuur.

Technische specificaties:

- Sensor: 1/2.84 type HD CMOS Pro
- Filter: RGB Primary Colour filter (Bayer array)
- ND filter: Ja
- Optische zoom: 20x 35mm equivalent: 28.8mm tot 576mm Macro setting: 60cm, wide macro: 10cm
- Iris ring: Ja
- Optische beeldstabiliasatie: Ja 5 Axis
- Processor: DIGIC DV4
- Diafragma bladen: 8 bladen 12 elementen/10 groepen
- Accu: BP-950/955/970/975 serie
- Fotomodus: 1920x1080
- Diafragma: f/1.8/ f/16
- Filterdiameter: 58mm
- HDI/SDI

In der Packung

- Accu BP-955
- DC kabel: DC-930
- Power Adapter: CA-930
- Wireless controller: WL-D6000
- Eyecup
- Lens Hood
- Microfoon houder

Canon logo

Over Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de welbekende EOS spiegelreflexcamera's, Powershot compactcamera's, professionele videocamera's, printers, verrekijkers en meer inspireert Canon dagelijks duizenden fotografen en filmers om tot boeiende foto's en films te komen.

Bekijk alle producten van Canon

Zubehör

Rezensionen der Canon XF205 Digitale Videocamera

Rezensionen zu diesem Produkt

Es liegen noch keine Bewertungen für dieses Produkt geschrieben. Seien Sie der Erste!

Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück