Polar Pro DJI Mavic 2 Pro Standard Series Three Pack

Produktcode: PP-M2-5001
|
|
Polar Pro DJI Mavic 2 Pro Standard Series Three Pack
Polar Pro DJI Mavic 2 Pro Standard Series Three Pack
Polar Pro DJI Mavic 2 Pro Standard Series Three Pack

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Hauptleistungsmerkmale

  • Makkelijk te monteren
  • Hoge kwaliteitsfilters
  • Must have voor alle diverse lichtomstandigheden
  • Aanvulling op je DJI Mavic 2 Pro

Produktinformation

Dit Polar Pro DJI Mavic 2 filter 3-pack bevat diverse filters, waaronder een polarisatiefilter, grijsfilter en polariserende grijsfilter, die geschikt zijn voor gebruik met de DJI Mavic 2 Pro. Deze set met filters zorgt ervoor dat je nog mooiere filmopnames kunt maken.

Elk filter is gemaakt van lichtgewicht aluminium en kan gemakkelijk op de camera van de DJI Mavic Pro geklikt worden. De lens van je camera wordt extra beschermd door het plaatsen van een filter. Let wel op, voor het plaatsen van deze filters moet eerst het standaard UV-filter van de camera verwijderd worden.

ND8-filter
Het ND8-filter is gemaakt om te filmen op licht bewolkte dagen of tijdens zonsopgang en zonsondergang. Je kunt beter tegen de zon in filmen en fotograferen met dit filter, terwijl ook ongewenste highlights verminderen. Dit filter houdt 3 stops licht tegen.

ND16-filter
Het ND16-filter is bedoeld voor heldere dagen. De sluitertijd kan met dit filter vertraagd worden, zodat bijvoorbeeld de propellers vervagen als ze in beeld komen. Ook de trilling van jouw drone worden door dit filter opgevangen. Dit filter houdt 4 stops licht tegen.

ND32-filter
Met het Polar Pro ND32 filter kun je op extreem heldere dagen perfect filmen en fotograferen. Ga je op een zeer zonnige dag filmen boven een woestijn, besneeuwd landschap of boven zee, dan hebt u dit donkere filter nodig. Dit filter houdt 5 stops licht tegen.

In der Packung

- ND8-filter
- ND16-filter
- ND32-filter

Zubehör

Rezensionen der Polar Pro DJI Mavic 2 Pro Standard Series Three Pack

Rezensionen zu diesem Produkt

CameraTools.nl 9.6 5178

Es liegen noch keine Bewertungen für dieses Produkt geschrieben. Seien Sie der Erste!

Technische Daten der Polar Pro DJI Mavic 2 Pro Standard Series Three Pack

Marke Polar Pro
Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück