DJI Phantom 4 Drone + 2 Extra Accu's

Produktcode: DJI0314
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
DJI Phantom 4 Drone + 2 Extra Accu's

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Produktinformation

DJI bewijst wederom met de Phantom 4 dat ze marktleider zijn in het ontwerpen van drones. De DJI Phantom 4 beschikt niet alleen over een 4k-camera voor het opnemen van video, maar heeft daarnaast diverse andere camera's en sensoren die het toestel in staat stellen om autonoom te vliegen. Dit betekent dat de Phantom 4 kan objecten herkennen, volgen en ontwijken. Hoewel DJI vliegen met de Phantom 4 dankzij de autonome functies eenvoudiger lijkt te willen maken voor een grote doelgroep, voorziet de fabrikant de drone ook van een sport-stand, waarin sneller gevlogen kan worden. De maximale snelheid is 72km/h en DJI raadt deze stand alleen aan voor gevorderde gebruikers.

Gebruikers kunnen de Phantom 4 met de ActiveTrack-functie de opdracht geven om een onderwerp te volgen door in de app een selectie te 'tekenen' op het beeld. In de Phantom 4 zijn drie extra camera's aanwezig, twee voorin en één aan de onderkant gemonteerd, waarmee een 3d-model gemaakt wordt van het geselecteerde onderwerp, dat vervolgens met behulp van tracking gevolgd kan worden door de drone.

Naast de drie extra camera's beschikt de Phantom 4 over twee ultrasone sensoren waarmee de omgeving in de gaten gehouden wordt. De drone zou zo op ieder moment in staat moeten zijn om te zien wat er zich afspeelt op een afstand van vijftien meter in de rondte en tot tien meter beneden het apparaat. De extra sensoren hebben een eigen processor die de informatie verwerkt en doorgeeft aan de 'vluchtcomputer'.

De camera schiet DCI 4K (4096x2160) video bij 24/25fps en UHD 4K (3840x2160) tot 30fps. Er is ook een 120fps modus in 1080p resolutie voor slow-motion effecten. De camera kan ook 12 Megapixel foto's nemen in DNG RAW of JPEG, met single shot, HDR, burst en time lapse modus om uit te kiezen. De Phantom 4 van een betere lens te hebben voorzien, die bestaat uit acht lenselementen voor scherpere beelden. De lens heeft een beeldhoek van 94 graden en een diafragma van f/2.8.

De accu heeft een iets hogere capaciteit van 5350mAh en is goed voor maximaal 28 minuten vliegen volgens de specificaties. Het maximale bereik waarmee met de Phantom 4 gevlogen kan worden is vijf kilometer.

Kenmerken:
- Vliegsnelheid van maximaal 72km/u in de sport-stand
- Maak opnames in volwaardig 4K met 24/25fps
- Geïntegreerde f/2.8 lens met een hoek van 94 graden
- Drie-assig gimbalhoofd met bereik van -90 tot +30 graden
- Volledige beheersing met de intuïtieve controller
- Voorzien van een intelligente volgmogelijkheid
- Extra sensoren helpen objecten te herkennen en te vermijden

In der Packung

- DJI Phantom 4 Drone
- Remote Control
- 8x 9450S Quick Release Propellers voor Phantom 4
- 3 Intelligent Flight Battery voor Phantom 4
- Flight Battery Charger
- AC kabel
- Gimbal klem
- USB OTG kabel
- Micro-USB kabel
- 16GB microSD geheugenkaart (is geplaast in de Drone bij aflevering)

Zubehör

Rezensionen der DJI Phantom 4 Drone + 2 Extra Accu's

Rezensionen zu diesem Produkt

CameraTools.nl 9.6 5178

Es liegen noch keine Bewertungen für dieses Produkt geschrieben. Seien Sie der Erste!

Technische Daten der DJI Phantom 4 Drone + 2 Extra Accu's

Marke DJI
GPSGLONASS
Bestuurbare afstand5km
Vliegtijd28 minuten
Obstakel sensor bereik0,7 tot 15m
Lens94 graden, F/2.8 20mm
Sensor1/2.3 inch
Foto12 Megapixel
VideoDCI 4K 4096x2160 25fps/UHD 4K 3840x2160 30fps
OpslagmediumMicroSDXC
BestandsformaatMPEG-4 AVC/H.264
Gimbal-90 tot +3graden
AccuLiPo 4S
Website Hersteller »
Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück