DJI Spark Fly More Combo Alpine White

Produktcode: DJI0889
|
OP = OP
DJI Spark Fly More Combo Alpine White

Dit product is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we een opvolger voor je klaar staan. Bekijk nu de

DJI Mavic Air Arctic White drone

DJI Mavic Air Arctic White drone

De DJI Mavic Air Arctic White drone is een compacte en lichte drone met een verbluffende beeldkwaliteit! Met zijn 430 gram, 21 minuten vliegtijd, 4K v...

Naar de DJI Mavic Air Arctic White drone »

Hauptleistungsmerkmale

  • Kleinste drone van DJI tot nu toe
  • Maximale vliegtijd van 16 minuten
  • Voorzien van sensoren om objecten te ontwijken
  • Eenvoudig te bedienen met je smartphone of remote controller
  • Film in Full HD of maak 12 Megapixel foto's in de lucht

Produktinformation

De DJI Spark is de kleinste drone van DJI tot nu toe. Met een gewicht van 300 gram en afmetingen van 143×143×55 mm kun je deze kleine drone gemakkelijk overal mee naar toe nemen. De Spark heeft een vliegtijd van maximaal 16 minuten en is voorzien van een 1/2.3" CMOS sensor. Je kunt foto's maken met de 12 Megapixel camera met een maximale resolutie van 3968×2976 pixels. Prachtige gestabiliseerde video's maak je in Full HD en worden opgeslagen als MP4.

Je kunt de Spark eenvoudig vanuit je hand laten opstijgen en besturen met verschillende gebaren. Daarnaast is de drone voorzien van Active Track om objecten te volgen en kan de drone ook objecten ontwijken middels de obstacle avoidance.

Remote controller
Je kunt de drone besturen met een smartphone of de remote controller. Bij gebruik met de smartphone heb je een maximaal bereik van 100 meter ver en maximaal 50 meter hoog. Bij gebruik van de controller is het maximale bereik 2 kilometer. Daarnaast kun je op dit moment ook alleen gebruik maken van de Sport Mode als je in bezit bent van een controller voor de DJI Spark. De maximale snelheid in de Sport Mode is 50 km/h.

Bestuur de Spark met gebaren
Middels Gesture Control kun je de Spark ook bedienen met gebaren. Door het maken van handgebaren kun je de drone naar links, rechts, naar voren of naar achteren laten vliegen. Als je zwaait met één hand, vliegt de Spark drie meter van je af zodat je gemakkelijk een selfie kunt maken door met je vingers een vierkant te vormen. Wil je dat de Spark weer terugkomt, zwaai dan met beide handen en de drone landt vervolgens op je hand.

In der Packung

- Acht Propellers
- Vier Prop Guards
- Spark Remote Controler
- Twee Intelligent Flight Batteries
- Acculader
- Charging Hub
- Micro USB-kabel
- Opbergcase

Zubehör

Andere kauften auch

Rezensionen der DJI Spark Fly More Combo Alpine White

Rezensionen zu diesem Produkt

As good as advertised

am 13-12-2017

Hand gestures is a bit flaky tho

Ladu

am 11-08-2017

Toen de Spark bestelbaar werd heb ik die gelijk besteld (wel de Combo, want een RC is voor mij echt een 'must'). Al langer in het bezit van een Phantom3-4k, heb ik getijfeld tussen de Sparl en Mavic-Pro als aanvulling. De belangrijkste reden was de compactheid en daardoor makkelijk lopend en op de fiets mee te dragen.
Nu na 2 weken kan ik niet naders zeggen dan dat ik zeer onder de indruk ben. De stabiliteit en bestuurbaarheid lijkt nog beter dan de Phantom, v.w.b. betreft de video kwaliteit lever je de 4k resolutie in (en een 50/60Hz refresh optie), maar dar kan ik prima mee leven. Ik heb het idee dat de video dynamiek iets minder is maar verder weinig verschil met de Phantom. Over foto-kwaliteit ben ik nog meer te spreken, weliswaar geen RAW, maar dat voegde bij de Phantom ook al niet veel toe, omdat er niet veel meer dan 8bits dynamiek beschikbaar is. Bij goed licht zien de foto's er boven verwachting goed uit.
Een ander groot voordeel vind ik het feit dat je met de Spark minder opvalt, en de niet-kenners al snel denken dat je met een speelgoedje speelt. Een nadeeltje t.o.v. de Phantom kan zijn is de beperktere vliegsnelheid in de normale mode (in de Sport-mode wel, maar dan krijg je een cockpit view).
Met de 2 batterijen in de Combo-set kom ik prima uit, in de praktijk vlieg je daar 10-12 minuten mee, genoeg om een mooie sessie mee de draaien.
Alles tezamen zeer tevreden en ga hier nog veel plezier mee beleven (hoop ik althans).

Technische Daten der DJI Spark Fly More Combo Alpine White

Marke DJI
Ingebouwde cameraJa
OpslagMicro SD
WifiJa
GPSJa
Bereik controller2000m
Frequentie controller2.4GHz, 5.8GHz
Vermogen accu controller950mAh
Vermogen accu quadcopter1480mAh
Vliegtijd op één accu maximaal 16 minuten
Resolutie foto's12 megapixel
Bestandsformaat foto'sJPG
4K-videoNee
Full HD-videoJa
Maximale videoresolutie1920 x 1080 pixels
Videoformaten1920 x 1080p op 30fps
CompressiemethodeMPEG-4 AVC/H.264
Bestandsformaat videoMP4
Afmetingen143 x 143 x 55mm
Gewicht 300 gram
Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück