Pentax 645Z middenformaat camera + 55mm f/2,8 AL (IF) SDM AW

Produktcode: PEN645Z55
|
|

€ 6.999,-

€ 5.784,30 ex MwSt.

Sofort verfügbar
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis*

  • Versandkostenfrei nach Deutschland!
  • Mit 5 Jahre Garantie
  • 30 Tage rückgaberecht
  • Von unseren Kunden geschätzt mit einem 9.5!

Erweiterte Garantie

Verlängern Sie Ihre Garantie mit dieser Kamera kostenlos auf 5 Jahre!
Aktionsbedingungen »

Verwandte Artikel

Pentax 645Z Middenformaat Camera Body
Pentax 645Z middenformaatcamera + 150mm f/2,8 (IF)
Pentax 645Z middenformaatcamera + 35mm f/3,5 AL (IF)

Produktinformation

Met de Pentax 645Z leg je beelden vast met je ogen en vooral met je hart. De middenformaat CMOS-beeldsensor voldoet aan de idealen van de fotograaf. Deze sensor is ongeveer 1,7 keer groter in vergelijking met de afmetingen van een full-frame 35 mm-formaat De Pentax 645Z heeft ongeveer 51,4 miljoen effectieve pixels. Dit aantal pixels is een enorm voordeel bij het fotograferen van onderwerpen die een hoge resolutie nodig hebben, zoals landschappen. Het verschil in scherpte en details is zeer duidelijk, zelfs in A3-prints. Bovendien komen toonverschillen, aangezien er een grote hoeveelheid informatie in elke sleuf zit, minder snel voor wanneer u werkt met RAW-opnamen. Zo kunt u parameters stoutmoedig veranderen en de afwerking vrij aanpassen zonder u zorgen te maken dat dit de opname zou verpesten.

De uiterst hoge gevoeligheid van max. ISO 204800 wordt mogelijk gemaakt door een delicate en grondige beeldruisverwerking door middel van een beeldprocessor en -sensor met een hoge signaal-ruisverhouding. Zelf aan hoge ISO-instellingen is een uitzonderlijke beeldkwaliteit mogelijk met een beperkte ruis en vervaging van de randen. Zelfs in dezelfde opnameomstandigheden kunt u, dankzij de grotere keuzevrijheid bij het instellen van diafragmawaarden en sluitersnelheden, vervaging en emotie gebruiken zoals u het wenst.

PENTAX' nieuwste beeldprocessor, PRIME III, wordt gebruikt in de 645Z. Deze processor geniet van een maximale verwerkingssnelheid die ca. vijf keer groter is dan de PRIME II. Zo is de onmiddellijke verwerking van grote hoeveelheden gegevens geproduceerd door ca. 51,4 miljoen pixels mogelijk. Deze processor draagt ook aanzienlijk bij tot de verhoogde prestaties, zoals een snellere Instant Review.

De PENTAX 645Z is uitgerust met volledige objectiefcorrectiefunctionaliteit. Naast chromatische aberratiecorrectie van vervorming en vergroting, zijn ook correctie van randverlichting en diffractiecorrectie toegevoegd. De diffractie die optreedt wanneer u een kleiner diafragma kiest tijdens opnamen, wordt efficiënt gecorrigeerd in de PENTAX 645Z. Daarnaast is ze uitgerust met kleurafwijkingcorrectie voor gebruik in de verwerking van RAW-opnamen. Deze camera zal afwerkingen van een hogere kwaliteit ondersteunen.

Het AF-systeem dat de PENTAX 645Z gebruikt is SAFOX 11. In het optische systeem worden diffractieobjectieven gebruikt voor de onderdrukking van aberratie. Beelden op de sensor aanscherpen zorgt voor een schitterende scherpstelnauwkeurigheid. Er is ook een detectiesensor van lichtbronnen ingebed om zelfs de kleinste beïnvloeding van AF door specifieke kunstlichtbronnen tegen te gaan. Deze precisiescherpstelling en dit reactiesysteem komt perfect overeen met de behoeften van opnamen met een hoge resolutie.

De drie AF-punten in het midden van het scherm ondersteunen F2.8 beam AF. Wanneer u een objectief gebruikt met een maximale diafragmawaarde van F2.8, is een enorme scherpstelnauwkeurigheid mogelijk. Dit is in het bijzonder efficiënt wanneer u de scherptediepte uiterst klein wilt maken of sterk wilt scherpstellen bij opnamen. Door een AF-sensor met een hoge gevoeligheid te gebruiken, wordt er een onderste luminantiegrens bereikt van -3 LW (25 middenpunten). Zelfs bij donkerdere onderwerpen die moeilijk te zien zijn, zorgt deze AF voor een vlotte en nauwkeurige scherpstelling en een bredere waaier aan scènes. In totaal beschkt de camera over 27 AF-punten waarvan 25 punten kruisvormige zijn, scherpstelpunten uitgerust met lijnsensoren, zowel horizontaal als verticaal.

Twee sleuven conform de UHS-I-norm. Met hogesnelheidsschrijven wordt de wistijd van het buffergeheugen verkleind, waardoor er snelle opnamen kunnen worden gemaakt. Daarnaast worden bestanden achtereenvolgens naar twee apart kaartsleuven geschreven voor opnamen van duplicaten en het scheiden van RAW/JPEG. Eye-Fi-kaarten en FLU-kaarten (O-FC1, optioneel) kunnen ook worden gebruikt.
Opmerking: Eye-Fi- en FLU-kaarten met draadloze LAN-functies kunnen gebruikt worden in SD2-sleuf.

De PENTAX 645Z is uitgerust met een lcd-scherm met een kantelmechanisme. Het kan 35° naar beneden en 125° naar boven worden gekanteld. Met een groot, high-definition groothoekpaneel van 3,2" met 1,037 miljoen punten maakt deze functie het u mogelijk om opnamen te maken aan lage en hoge hoeken terwijl u kijkt in de Live View-weergave vanaf een comfortabelere positie. Ze beschikt ook over een luchtdichte constructie die interne reflecties onderdrukt. Versterkt glas met AR-coating wordt gebruikt voor een geweldige zichtbaarheid, bescherming tegen krassen, duurzaamheid en pletbestendigheid.

Om de camerabehuizing compacter te maken, werd er een trapeziumvormig prisma gebruikt. De vatting is 9° naar voren gekanteld van de behuizing, waardoor de optische route voor een kortere algemene hoogte wordt geoptimaliseerd. De buitenkant van de camera en het kantelbaar lcd-scherm zijn vervaardigd uit een lichte en uiterst sterke magnesiumlegering. Dit materiaal biedt een geweldige schokabsorptie en warmteafvoer, evenals een uitstekende elektromagnetische afscherming, duurzaamheid en betrouwbaarheid.Er wordt een Kepleriaanse telescoop gebruikt voor het optische systeem van het oculair, waarmee een hoge vergrotingsfactor en een brede gezichtshoek mogelijk is. Deze zoeker beschikt over een breed gezichtsveld dat wedijvert met dat van 35 mm full-frame camera's. Het gezichtsveld is ca. 98% en het scherpstelscherm is vervangbaar. Een "natural bright matte"-scherm is standaard, waardoor het gemakkelijker is om scherpe contouren vast te leggen.

Deze camera werd getest in omgevingen van -10°C op het gebied van werkingsnauwkeurigheid, stabiliteit, reactiviteit en veranderingen van batterijstatus. Dankzij deze bescherming kan de camera steeds worden ingezet in koude omgevingen, waar digitale toestellen normaal niet naar behoren functioneren.

Kombi-Angebot

Pentax 645Z middenformaat camera + 55mm f/2,8 AL (IF) SDM AW + Geheugenkaart + Tripodstatief

Pentax 645Z + 55mm f/2,8 AL (IF) SDM AW
 Lexar SDHC 32GB 633x Class UHS-1 Class (
 Really Right Stuff B645D plate voor Pent

10% Kombi-Rabatt

auf Zubehör in diesem Combo

€ 7.093,90

€ 7.084,41

In der Packung

- Pentax 645Z
- D-FA 55mm objectief
- D-LI90 accu (1860mAh)
- D-BC90 oplader
- O-ST150 draagriem
- O-EC107 oogschelp
- FK hotshoe-afdekkapje
- Software op cd-rom
- Afkomstig van Pentax Nederland
- Twee jaar garantie

Zubehör

Rezensionen der Pentax 645Z middenformaat camera + 55mm f/2,8 AL (IF) SDM AW

Rezensionen zu diesem Produkt

CameraTools.nl 9.6 5178

Es liegen noch keine Bewertungen für dieses Produkt geschrieben. Seien Sie der Erste!

Ihre Meinung zu diesem Produkt?

Schreiben Sie eine Rezension mit Ihrer Meinung zu diesem Produkt.

Ihre Bewertung
(schlecht) Score Score Score Score Score (sehr gut)
Ihre Email-Adresse
Ihre Erfahrung

Technische Daten der Pentax 645Z middenformaat camera + 55mm f/2,8 AL (IF) SDM AW

Marke Pentax
Sensor43,8x32,8mm CMOS
Aantal effectieve megapixels51,4MP
Resolutie8256x6192 (in RAW, JPEG en TIFF)
Video resolutieFull HD
Lens mountPentax 645AF2 mount
BeeldstabilisatieLens-shift type
ISO100-204.800
Sluitersnelheid1/4000-30 sec
ZoekerKepler-telescopische trapezium-vormige glazen prisma
Zoekerdekking98%
Vergroting0,62x
Scherm3.2 inch 1037k-dot kantelbaar TFT kleuren LCD
OpslagmediumSD, SDHC, SDXC, Eye-Fi kaart en Flucard
AansluitingenUSB 3.0, external power supply, cable switch, X-sync socket, HDMI, stereo microfoon
AccuOplaadbare Li-Ion batterij D-LI90
MateriaalMagnesium en aluminium
WeerbestendigJa
TemperatuurbestendigVan -10 tot 40 graden Celsius
Afmetingen15,5x11,7x12,2cm
Gewicht1,55kg
Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück