Canon EOS 70D DSLR + 18-55mm IS STM

Produktcode: CAEOS70D1855STM
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Canon EOS 70D DSLR + 18-55mm IS STM

Dit product is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we een opvolger voor je klaar staan. Bekijk nu de

Canon EOS 80D DSLR + EF-S 18-55mm f/4.0-5.6 IS STM

Canon EOS 80D DSLR + EF-S 18-55mm f/4.0-5.6 IS STM

De Canon EOS 80D beschikt over alles wat je maar kan wensen van een semi-professionele DSLR camera. De camera is snel en gemakkelijk aan te passen naa...

Naar de Canon EOS 80D DSLR + EF-S 18-55mm f/4.0-5.6 IS STM »

Erweiterte Garantie

Verlängern Sie Ihre Garantie mit dieser Kamera kostenlos auf 5 Jahre!
Aktionsbedingungen »

Produktinformation

De Canon EOS 70D spiegelreflexcamera is ontwikkeld voor de enthousiaste en ambitieuze fotograaf die zijn hobby naar een hoger niveau wil brengen. Dit alles is ondergebracht in een vakkundig ontwikkelde body die is ontworpen voor comfortabele en snelle bediening. In de EOS 70D is volledig nieuwe imagintechnologie toegepast die gecombineerd wordt met krachtige, creatieve en draadloze functies voor het delen van uw opnamen. Het resultaat is een spiegelreflexcamera die ideaal is voor het vastleggen van elk moment in een prachtige kwaliteit digitale foto's en fraaie full HD video.

Canon's Dual Pixel CMOS AF biedt snelle autofocusprestaties in de Live View-modus en een vloeiende en nauwkeurige focus voor full HD films. Dit systeem maakt het gemakkelijk om de volgende stap op het gebied van filmen te zetten en stelt u in staat om bewegende onderwerpen scherp in beeld te houden. Ook is het dankzij deze techniek mogelijk om professioneel uitziende focus-pulleffecten te creëren. Deze technologie maakt gebruik van geavanceerde CMOS-architectuur waarbij twee fotodioden in elke pixel zijn aangebracht. Beide fotodioden kunnen afzonderlijk worden uitgelezen voor automatisch scherpstellen, of samen voor het op elk moment vastleggen van filmbeelden in de hoogste kwaliteit.

Het geavanceerde autofocus-systeem van de EOS 70D omvat 19 cross-type AF-punten die over het beeld verspreid zijn voor hoge snelheid en nauwkeurige autofocus. Deze toepassing van het autofocussysteem is ideaal voor het tracken van sport- en natuurfotografie waarbij er onderwerpen door het beeld bewegen. Het autofocussysteem is instelbaar zodat u het kunt afstemmen op het onderwerp dat u wilt vastleggen. De autofocuspunten kunnen afzonderlijk, in kleine groepen of als breed actief vlak worden gebruikt naar gelang het onderwerp dat u wilt vastleggen. Een handige knop voor het selecteren van het AF-vlak, die naast de ontspanknop is geplaatst, maakt snelle omschakeling tussen de diverse modi mogelijk zonder de camera van uw oog te verwijderen.

De EOS 70D is voorzien van ingebouwde wifi en geeft u de vrijheid om de camera op afstand te bedienen en beelden met anderen te delen. Met wifi kunt u verbinding maken met de EOS Remote app en talloze beeldinstellingen aanpassen, waaronder ISO en belichting, scherpstelling én kunt u de ontspanknop bedienen. De Live View-modus is ook op afstand te gebruiken zodat u uw beelden kun bekijken en beoordelen.

Kenmerken:
- 20.2 megapixel APS-C CMOS-sensor en DIGIC 5+
- 19-punts cross-type AF-systeem en opnemen met 7 fps
- Dual Pixel CMOS AF
- Direct delen en bediening op afstand via Wi-Fi
- ISO 12800 (H:25600)
- Variangle 7.7cm (3 inch) ClearView II LCD-touchscreen
- Intelligente zoeker
- Full HD-movies

In der Packung

- EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM
- Oogschelp Eb
- Bodydop: R-F-3
- EW-70D draagriem
- LP-E6 li-ion accu
- LC-E6E acculader
- Netsnoer (1m)
- USB-kabel IFC-400PCU
- Lensdop E-58II
- Dustcap: E
- Afkomstig van Canon Nederland
- Twee jaar garantie

Canon logo

Over Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de welbekende EOS spiegelreflexcamera's, Powershot compactcamera's, professionele videocamera's, printers, verrekijkers en meer inspireert Canon dagelijks duizenden fotografen en filmers om tot boeiende foto's en films te komen.

Bekijk alle producten van Canon

Zubehör

Rezensionen der Canon EOS 70D DSLR + 18-55mm IS STM

Rezensionen zu diesem Produkt

CameraTools.nl 9.6 5178

Es liegen noch keine Bewertungen für dieses Produkt geschrieben. Seien Sie der Erste!

Technische Daten der Canon EOS 70D DSLR + 18-55mm IS STM

Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück