Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 24-70 f/4.0 L USM

Produktcode: CAEOS5DMKIII247040
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 24-70 f/4.0 L USM
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 24-70 f/4.0 L USM
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 24-70 f/4.0 L USM
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 24-70 f/4.0 L USM
Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 24-70 f/4.0 L USM

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Erweiterte Garantie

Verlängern Sie Ihre Garantie mit dieser Kamera kostenlos auf 5 Jahre!
Aktionsbedingungen »

Hauptleistungsmerkmale

  • 22,3 Megapixel volbeeld sensor
  • 61-punts autofocus
  • Continu-opnamen tot max. 6 bps
  • Native ISO 100-25.600 gevoeligheid
  • Full HD video met handmatige bediening
  • 14-bits DIGIC 5+ processor
  • Verbeterde weerbestendige afdichtingen

Produktinformation

Dankzij de uitgebreide specificaties is de EOS 5D Mark III ideaal voor het groeiend aantal fotografen dat zowel digitale foto's als video vastlegt. De camera beschikt over een aantal kenmerken die werden geïntroduceerd in de Canon EOS-1D X en die bijdragen aan hogere prestaties, meer flexibiliteit, hogere inzetbaarheid en verbeterde duurzaamheid.

De nieuw ontworpen 22,3 MP volbeeld sensor in de camera zorgt voor een hogere resolutie met nauwkeurige details, zodat een breed scala aan scènes kan worden vastgelegd - van uitgestrekte landschappen tot fraaie portretten. De creatieve mogelijkheden worden verder vergroot door de hogere snelheid bij continu-opnamen. Met de verbeterde 8-kanaals uitlezing is de camera bij een snelheid van 6 bps moeiteloos in staat een serie van 18 RAW opnamen of meer dan 16.000 JPEG's vast te leggen, zonder dat extra accessoires nodig zijn. De geavanceerde architectuur van de sensor biedt daarnaast een enorm native ISO-bereik van 100 - 25.600, dat uitbreidbaar is tot 102.400. Dit maakt het mogelijk schone, hoge kwaliteit opnamen te maken, zelfs in omgevingen met uitzonderlijk weinig licht.

De EOS 5D Mark III gebruikt hetzelfde 61-punts wide-area AF-systeem als het vlaggenschip, de Canon 1D X. Dit AF-systeem zorgt voor een zeer hoge gevoeligheid, precisie en snelheid. Als één van de meest geavanceerde AF-systemen op de markt, beschikt het over een indrukwekkend aantal van 41 cross-type punten en vijf dubbele cross-type punten, en levert het een ongeëvenaarde nauwkeurigheid over het gehele beeld. De instelbare AF-voorinstellingen die in de EOS-1D X werden geïntroduceerd, zijn eveneens beschikbaar en helpen bij het vastleggen van traditioneel moeilijke onderwerpen. Deze instellingen zorgen voor extra betrouwbaarheid in situaties waar de bewegingsrichting van het onderwerp onvoorspelbaar is.

De uiterst nauwkeurige belichtingen zijn het resultaat van Canon's gerenommeerde iFCL-meetsysteem, dat een 63-zone Dual-Layer sensor koppelt aan elk punt van het AF-systeem. Zowel de scherpstelinformatie afkomstig van het AF-systeem als de kleur- en belichtingssignalen afkomstig van de meetsensor worden geanalyseerd en dit stelt de EOS 5D Mark III in staat consistent nauwkeurige huidtinten en superieure resultaten te produceren in zeer uiteenlopende opnamesituaties.

Creatieve prestaties
De EOS 5D Mark III is uitgevoerd met Canon's nieuwste DIGIC 5+ beeldprocessor. Deze vormt de basis voor een reeks nieuwe functies, zonder dat dit invloed heeft op de prestaties van de camera. De 14-bits A/D-conversie levert vloeiende tintgradaties en kleurovergangen op, terwijl in-camera HDR-beeldregistratie drie verschillende belichtingen combineert en toepassing van één van de vijf presets mogelijk maakt, zodat fotografen alle details kunnen vastleggen bij contrastrijke scènes. Met de in-camera mogelijkheden voor verwerking en bewerking van RAW-beeldmateriaal, kunnen fotografen met de nabewerking van hun opnamen beginnen terwijl ze zich nog op de opnamelocatie bevinden.

Het hogere vermogen van de DIGIC 5+ maakt ook een aantal functies mogelijk dat bijdraagt aan de hogere beeldkwaliteit. Zo worden lichtafvalcorrectie, chromatische aberratiecorrectie (lateraal en axiaal) en hoge ISO-ruisreductie uitgevoerd in de camera zelf zonder dat dit invloed heeft op de prestaties. Fotografen kunnen continu-opnamen maken zonder dat enige vertraging van de camera optreedt. En de speciale knop voor in-camera beoordeling van opnamen maakt het voor fotografen gemakkelijk de opnamen te sorteren voordat met de nabewerking wordt gestart.

De EOS 5D Mark III is uitgevoerd met een nieuwe Creative Photo knop. Deze stelt gebruikers in staat snel Picture Styles te selecteren en opnamen met meerdere belichtingen vast te leggen. Bovendien biedt deze knop rechtstreeks toegang tot het HDR-opnameprogramma. Door tijdens het afspelen op de Creative Photo knop te drukken, start een vergelijkende weergavefunctie waarbij twee opnamen naast elkaar worden getoond. Dit stelt fotografen in staat tijdens het beeldmateriaal tijdens de opnamesessie te bekijken, te vergroten en de kwaliteit van verschillende belichtingen te vergelijken.

Voor situaties waar fotografen onopgemerkt willen blijven, zoals bij een huwelijksceremonie, beschikt de EOS 5D Mark III ook over een nieuw, stil opnameprogramma dat het geluid van de ontspanknop en spiegel sterk terugdringt. Fotografen kunnen geruisloos op de achtergrond hun werk doen. Ook is een stil programma voor continu-opnamen beschikbaar, zodat fotografen ook snel bewegende onderwerpen kunnen vastleggen zonder daarbij aandacht te trekken.

EOS Movies met de 5D Mark III
De EOS 5D Mark III bouwt voort op de reputatie van de EOS 5D Mark II en beschikt over een serie nieuwe functies en mogelijkheden die werden geïntroduceerd als reactie op de feedback van fotografen om nog betere Full HD videoprestaties te bieden. Naast de door professionele filmmakers gewaardeerde regeling van de scherptediepte, zorgt de combinatie van volbeeld sensor en enorm verwerkingsvermogen van DIGIC 5+ ook voor een hogere beeldkwaliteit. Dit door de aanwezigheid van moiré, valse kleuren en andere artefacten nagenoeg volledig te elimineren. De toevoeging van een Movie modus knop en een opnameknop stelt filmmakers in staat direct met opnemen te beginnen zodra de Movie modus is geselecteerd.

Tot de overige moviefuncties behoren de handmatige belichtingsregeling en een uitgebreid aantal mogelijkheden voor videocompressie met hoge bitsnelheden, waarbij zowel de intraframe (ALL-I) en interframe (IPB) methoden worden ondersteund. De variabele beeldsnelheden lopen van 24 bps tot 60 bps en de ondersteuning van SMPTE timecode zorgt voor meer bewerkingsflexibiliteit en eenvoudiger integratie bij multi-camera opnamesessies. Met het Quick Control scherm van de camera kunnen gebruikers tijdens het filmen de geluidsregistratie controleren en aanpassen. Een aansluiting voor een hoofdtelefoon zorgt voor controle van het geluidsniveau tijdens en na het filmen. Het verbeterde verwerkingsvermogen van DIGIC 5+ biedt ook in-camera mogelijkheden om de lengte van opgenomen movies aan te passen.

Professionele camera, eenvoudige bediening
De EOS 5D Mark III biedt fotografen een eenvoudig te bedienen camera met een robuuste constructiekwaliteit. De hoogwaardige, lichtgewicht body van magnesium beschikt over weerbestendige eigenschappen die de camera beschermen tegen de elementen. Ook is de constructie van de sluiter versterkt en met een duurzaamheid van 150.000 cycli is de camera ideaal voor intensief, dagelijks gebruik. Een verbeterde versie van de Intelligent Viewfinder die ook in de EOS 7D wordt aangetroffen, biedt naast circa 100% dekking een on-demand rasterweergave die via het ingebouwde, transparante LCD wordt getoond.

Hetzelfde versterkte 8,11 cm (3,2") Clear View II LCD-scherm als in de EOS-1D X zorgt onder alle omstandigheden voor snelle beeldcomposities en een hoogwaardige weergave. De 1.040k pixels staan garant voor de resolutie die nodig is om scherpte en focus nauwkeurig te controleren. Het naadloze ontwerp dat bij de EOS-1D Mark IV werd geïntroduceerd, voorkomt reflecties en beschermt tegen stof of krassen. Een aansluiting voor een hoofdtelefoon en een programmavergrendeling zijn standaard aanwezig. Met een UDMA 7-compatibele CF-kaartsleuf en een SD-kaartsleuf is het mogelijk opnamen naar beide kaarten tegelijk weg te schrijven, automatisch om te schakelen zodra de in gebruik zijnde kaart vol is en kunnen opnamen in-camera van de ene naar de andere kaart worden gekopieerd.

Let op:Er zit geen Nederlandse handleiding bij deze kit.

In der Packung

- Canon 5D Mark III body
- Canon EF 24-70 f/4.0 L USM
- Canon zonnekap
- Lensdoppen
- Draagriem
- Accu LP-E6
- Acculader
- Interfacekabel
- Stereo AV-kabel

Canon logo

Over Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de welbekende EOS spiegelreflexcamera's, Powershot compactcamera's, professionele videocamera's, printers, verrekijkers en meer inspireert Canon dagelijks duizenden fotografen en filmers om tot boeiende foto's en films te komen.

Bekijk alle producten van Canon

Zubehör

Rezensionen der Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 24-70 f/4.0 L USM

Rezensionen zu diesem Produkt

CameraTools.nl 9.6 5178

Es liegen noch keine Bewertungen für dieses Produkt geschrieben. Seien Sie der Erste!

Technische Daten der Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 24-70 f/4.0 L USM

Marke Canon
Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück