LumeCube Lumi Mini LED-flitser

Produktcode: LC-LL11B
|
|
LumeCube Lumi Mini LED-flitser
LumeCube Lumi Mini LED-flitser
LumeCube Lumi Mini LED-flitser
LumeCube Lumi Mini LED-flitser

€ 79,-

€ 65,29 ex MwSt.

Sofort verfügbar
Nieuw Product, Reserveer/Bestel nu!

  • Versandkostenfrei nach Deutschland!
  • Mit 2 Jahre Garantie
  • 30 Tage rückgaberecht
  • Von unseren Kunden geschätzt mit einem 9.5!

Hauptleistungsmerkmale

  • Kleine maar slimme videolamp en flitser
  • Te bedienen via een speciale app
  • Lichtopbrengst van 350 Lumen op 1 meter
  • Oplaadbaar via micro USB-kabel

Produktinformation

De Lumi Mini LED-flitser van LumeCube is een extreem compacte videolamp en flitser in één. En dat in en nóg kleinere behuizing dan een originele LumeCube! In dit kleine vierkante blokje huist een krachtige LED-lamp voor extra licht waar je maar wilt, een krachtige flitser en een strobe-light. De Lumi is ontwikkeld voor gebruik met smartphones, maar je kunt hem ook gebruiken in combinatie met een action cam of digitale fotocamera.

De Lumi is een hypercompact blokje met afmetingen van slechts 3,8cm x 3,8cm x 2,5cm. Dit waterdichte vierkantje kun je gebruiken als externe flitser of duurlichtbron voor je smartphone, je GoPro, je digitale (slr-)camera of willekeurig welke ander opnameapparaat, maar ook als handige continuverlichting tijdens het WhatsAppen of facetimen of vloggen. Bovendien is er een stroboscoop-functie aanwezig voor spectaculaire effecten. De Lumi levert bij vol vermogen ongeveer 30 minuten licht en je kunt het vermogen dimmen naar 50% om nog een half uur langer licht te hebben.

Bediening via App
De Lumi bedien je eenvoudig via een gratis te downloaden App, deze is te gebruiken met een iPhone of Android smartphone of via de knop op de behuizing zelf. Het is mogelijk om met de app meerdere Lumis tegelijk aan te sturen en de helderheid van de videolamp, de flitsduur en de rode-ogen reductie te regelen voor iedere afzonderlijke Lume. Dat kan tot een afstand van maar liefst 30 meter, dus je kunt hele creatieve verlichting creëren met meerdere Lume's.

Klein maar fijn
De LumeCube Lumi levert op vol vermogen maar liefst 350 Lumen aan verlichting en je kunt het vermogen dimmen in 10 stappen. De kleurtemperatuur van de LED is 5600° Kelvin, wat mooi helder daglicht oplevert. De Lumi is bovendien waterdicht tot maar liefst 10 meter diepte, waardoor je hem ook perfect kunt gebruiken met bijvoorbeeld een actioncamera tijdens het surfen of duiken. De cube is voorzien van een 1/4 '' statiefaansluting of je plakt hem met de ingebouwde magneet gewoon op je motorkap, fietsstuur of wat voor ijzeren oppervlak dan ook.

Zubehör

Rezensionen der LumeCube Lumi Mini LED-flitser

Rezensionen zu diesem Produkt

Es liegen noch keine Bewertungen für dieses Produkt geschrieben. Seien Sie der Erste!

Ihre Meinung zu diesem Produkt?

Schreiben Sie eine Rezension mit Ihrer Meinung zu diesem Produkt.

Ihre Bewertung
(schlecht) Score Score Score Score Score (sehr gut)
Ihre Email-Adresse
Ihre Erfahrung

Technische Daten der LumeCube Lumi Mini LED-flitser

Marke Lumecube
Afmetingen 3,8cm x 3,8cm x 2,5cm
Kleurtemperatuur5600 kelvin
Lumen350
Werkduur30 minuten (vol vermogen)
Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück