Fujifilm X-Pro2 systeemcamera Body Graphite + XF23mm F2.0 R

Produktcode: FUJIXPRO2SIL23
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Fujifilm X-Pro2 systeemcamera Body Graphite + XF23mm F2.0 R

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Erweiterte Garantie

Verlängern Sie Ihre Garantie mit dieser Kamera kostenlos auf 5 Jahre!
Aktionsbedingungen »

Hauptleistungsmerkmale

  • Unieke Graphite uitvoering met exclusief XF 23mm f/2 R WR objectief
  • Nieuw ontworpen 24,3 MP X-Trans CMOS III sensor
  • Kortste sluitertijd van 1/8000 sec. en flits synchronisatie tot 1/250 sec.
  • Advanced Hybrid Multi Viewfinder
  • Nieuw ontworpen gebruikersinterface

Produktinformation

Fujifilm biedt met de X-Pro2 Body Graphite editie de beste resultaten ooit voor een camera uit de X-serie. De X-Pro2 beschikt over ’s werelds eerste Advanced Hybrid Multi viewfinder: deze past automatisch de viewfinder-vegroting aan het gebruikte objectief, met de elektronische viewfinder heb je mogelijkheid om instellingen vooraf te bekijken.

De X-Pro2 beschikt over een nieuw ontworpen 24,3 MP X-Trans CMOS III sensor, in combinatie met de X Processor Pro behaalt de camera een nog snellere autofocus, minder ruis en zowel tonale reproductie als kleurreproductie die de vorige EXR Processor II voorbijstreven. Het aantal selecteerbare focuspunten is uitgebreid van 49 naar 77 voor uitgebreide functionaliteit en snellere autofocus. De prestaties van hoge ISO-gevoeligheid is flink verbeterd, deze kan vertrouwd worden opgeschroefd tot aan maximaal ISO 12.800. Zelfs de hogere standen hebben betere gradaties en dieper zwart., wat de mogelijkheden tot fotograferen bij weinig licht vergroot.

Het LCD aan de achterkant is 3 inches groot en telt 1,62 megapixels. Dit maakt het perfect voor de compositie, kleurnauwkeurigheid en witbalans. Daarbij heeft Fujifilm de X-Pro 2 van een nieuw uitgebreide ontworpen gebruikersinterface. De matglanzende zwarte behuizing van de Fujifilm X-Pro2 is gemaakt uit vier stukken magnesiumlegering en is volledig afgesloten, waardoor de camera stof- en spatwaterbestendig is. De X-Pro2 functioneert zelfs nog bij een temperatuur van -10 graden. Voor het eerst in de X-serie zijn er twee SD kaartsloten toegevoegd, geschikt voor de snelle UHS-II geheugenkaarten.

De X-Pro2 is voorzien van WiFi, hiermee kan je gelijk je beelden delen of de camera van een afstand bedienen. Uiteraard is het mogelijk om met de Fujfilm X-Pro2 te filmen, dit is mogelijk in 60fps in Full HD.

De elegante Graphite editie
De FUJIFILM X-Pro2 Graphite editie behoudt uiteraard alle mogelijkheden waarover ook de originele X-Pro2 beschikt, maar verkrijgt door zijn grafietkleur een extreem elegant uiterlijk. De toegepaste coating op de behuizing bestaat uit meerdere lagen. Door extra donkerzwart pigment toe te voegen verkrijgt de X-Pro2 Graphite editie een luxueuzere industriële uitstraling.

Fujifilm Fujinon XF 23mm f/2.0 R WR
Fujifilm introduceert samen met de X-Pro2 Body Graphite Editie ook een bijpassende lens in de zelfde kleur.
De Fujinon XF23mm F2.0 R WR beschikt over tien lenselementen in zes groepen en twee asferische elementen. Dankzij de negen afgeronde lamellen onstaat er een zeer fraai natuurlijk bokeh op de achtergrond. Scherpstellen kan het objectief vanaf 22 cm. Dankzij zijn geringe gewicht (180 gr) en afmetingen en lichsterkte is het een ideaal objectief voor reportages maar ook voor landschappen en portretten. Er wordt gebruik gemaakt van een snelle en zeer stille stappenmotor, ideaal voor o.a video opnames. De diafragmaring en de ring voor de autofocus bieden een mooie voelbare weerstand wat het gebruik ervan een zeker gevoel geeft en erg prettig aanvoelt.

In der Packung

- Fujifilm X-Pro2 Body
- Fujifilm XF 23mm f/2.0 R WR objectief Graphite
- LH-XF35-2 zonnekap Graphite
- Body- en lensdoppen
- NP-W126 accu
- BC-W126 acculader
- Schouderriem
- Handleiding

Fujifilm logo

Over Fujifilm

In 1934 is Fujifilm begonnen als een pionierend bedrijf in de wereld van fotografie. Inmiddels is Fujifilm een toonaangevende innovator in de gezondheidszorg, grafische sector en andere high-tech gebieden. Met de nieuwe X-serie compact-, systeem- en middenformaatcamera’s weet Fujifilm een gevoelige snaar te raken met een fusie van retro, stijl en krachtige technologie.

Bekijk alle producten van Fujifilm

Zubehör

Rezensionen der Fujifilm X-Pro2 systeemcamera Body Graphite + XF23mm F2.0 R

Rezensionen zu diesem Produkt

CameraTools.nl 9.6 5178

Es liegen noch keine Bewertungen für dieses Produkt geschrieben. Seien Sie der Erste!

Technische Daten der Fujifilm X-Pro2 systeemcamera Body Graphite + XF23mm F2.0 R

Marke Fujifilm
Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück