Nikon 1 V3 systeemcamera Body Zwart

Produktcode: NI1V3B
|
OP = OP
NOOIT MEER LEVERBAAR
Nikon 1 V3 systeemcamera Body Zwart
Nikon 1 V3 systeemcamera Body Zwart
Nikon 1 V3 systeemcamera Body Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Erweiterte Garantie

Verlängern Sie Ihre Garantie mit dieser Kamera kostenlos auf 5 Jahre!
Aktionsbedingungen »

Produktinformation

De gebruiksvriendelijke Nikon 1 V3 systeemcamera is een draagbare camera die staat voor snelheid..., heel veel snelheid! Het hybride autofocussysteem is gebaseerd op 171 scherpstelpunten en geeft u de mogelijkheid om momenten die snel voorbij vliegen, moeiteloos vast te leggen met een ongelofelijke 20 beelden per seconde in de automatische stand. De EXPEED4A processor en de lichtgevoelige 18.4 megapixel CMOS sensor werken naadloos samen voor een optimaal eindresultaat, ook als er weinig omgevingslicht is. En dankzij het weglaten van een optisch doorlaatfilter zijn uw foto's en full HD video's scherper dan scherp!

Grootste mogelijkheden
De lichte body van de Nikon 1 V3 heeft een goede grip en biedt u grootste prestaties en mogelijkheden die vergelijkbaar zijn met een zware DSLR body. U kunt de camera alles laten bepalen, maar u kunt ook zelf de instellingen aanpassen zonder uw blik van het onderwerp af te hoeven halen. Naast twee instelschijven beschikt u over een aantal programmeerbare functieknoppen en vele handmatige functies. Het kantelbare touchscreen staat garant voor een eenvoudige bediening en een intuïtieve scherpstelling. Indien gewenst is het touchscreen uit te schakelen.

Een ongelofelijke snelheid
Met de V3 van Nikon kunt u moeiteloos snel bewegende onderwerpen vastleggen in RAW-formaat..., en hij is zelfs sneller dan een DSLR! Dat komt niet alleen door het intelligente scherpstelsysteem. De Nikon 1 V3 stelt u in staat om tot 40 achtereenvolgende beelden vast te leggen met een ongelofelijke snelheid. Wanneer u gebruik maakt van het continue scherpstelsysteem kunt u fotograferen met 20 beelden per seconde. Als u de scherpstelling vastzet in het eerste beeld kunt u fotograferen met 60 beelden per seconde. Zo weet u zeker dat u geen moment meer hoeft te missen!

Slimme opties
De V3 systeemcamera bevat een tal van slimme opties. Pas de helderheid en het contrast van foto's aan en bewerk foto's met artistieke filters zonder dat u daarvoor uw computer aan hoeft te zetten. Bovendien kunt u alles direct delen met vrienden of familie dankzij de ingebouwde wifi functionaliteit. Naast fotograferen en filmen is het mogelijk om tijdens het filmen, foto's te maken. Druk tijdens het filmen op de ontspanknop van de camera en u kunt het moment in hoge kwaliteit terugzien op uw tv én ingelijst aan de muur ophangen.

Kenmerken:
- 3.0" kantelbaar TFT LCD touchscreen
- Lichtgevoelige 18.4 megapixel CMOS sensor
- Hybride autofocus systeem met 171 scherpstelpunten
- Moeiteloos snelle onderwerpen volgen en vastleggen
- Beschik over vele slimme opties en instellingen
- Fotografeer in RAW en film in full HD kwaliteit
- Alles direct delen dankzij wifi functionaliteit

In der Packung

- EN-EL20a accu
- MH-29 oplader
- BF-N1000 bodydop
- AN-N1000 draagriem
- UC-E20 USB-kabel
- Software
- Afkomstig van Nikon Nederland
- Twee jaar garantie

Nikon logo

Over Nikon

Nikon ontwikkelt al tientallen jaren toonaangevende beeldtechnologie voor veeleisende beeldmakers in de vorm van betrouwbare en krachtige camera’s en objectieven. Nikon streeft ernaar jou te inspireren en de materialen in handen te geven waarmee jij jouw dromen over beelden werkelijkheid kunt maken.

Bekijk alle producten van Nikon

Zubehör

Rezensionen der Nikon 1 V3 systeemcamera Body Zwart

Rezensionen zu diesem Produkt

CameraTools.nl 9.6 5178

Es liegen noch keine Bewertungen für dieses Produkt geschrieben. Seien Sie der Erste!

Technische Daten der Nikon 1 V3 systeemcamera Body Zwart

Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück