Panasonic Lumix DMC-G80 systeemcamera Body Zwart

Produktcode: PANDCMG80
|
|

€ 599,-

€ 495,04 ex MwSt.

Sofort verfügbar
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis*

 • Versandkostenfrei nach Deutschland!
 • Mit 5 Jahre Garantie
 • 30 Tage rückgaberecht
 • Von unseren Kunden geschätzt mit einem 9.5!

Erweiterte Garantie

Verlängern Sie Ihre Garantie mit dieser Kamera kostenlos auf 5 Jahre!
Aktionsbedingungen »

Verwandte Artikel

Panasonic Lumix DMC-G80 systeemcamera Black + 14-140mm
Panasonic Lumix DMC-G80 systeemcamera Zwart + 12-60mm

Hauptleistungsmerkmale

 • 4K Live Cropping
 • Realtime beelduitvoer via HDMI terwijl tegelijk videobeelden worden opgenomen
 • Nieuwe Focus Bracket-functie en Aperture Bracket-functie
 • Gammavoorkeuzeopties voor het maken van video-opnames via de Creative Video-modus
 • Gemakkelijk draadloze verbinding met smartphones via Wi-Fi®
 • Creative Control in de P/A/S/M modus
 • RAW-gegevens bewerken in de camera

Produktinformation

De Panasonic DMC-G80 systeemcamera beschikt over 4K-technologieën, verbeterde 5-assige beeldstabilisatie en een spatwater- en stofbestendig ontwerp maken dit dé perfecte camera voor het vastleggen van superieure beelden in de meest extreme outdoorsituaties. Met de DMC-G80 ben je verzekerd van fantastische beeldkwaliteit en betrouwbare prestaties.

De Panasonic DMC-G80 is voorzien van een nieuw beeldstabilisatiesysteem: het 5-assige Dual I.S. 2-systeem.1 Door toepassing van een nieuwe gyrosensortechnologie werken de O.I.S. (2-assige Optical Image Stabiliser) en B.I.S. (5-assige Body Image Stabiliser) perfect samen en zijn ze uiterst nauwkeurig. Doordat bewegingsonscherpte beter wordt onderdrukt, zijn foto’s en video’s prachtig scherp ondanks de vibraties veroorzaakt door trillende handen of onverwachte bewegingen. Om ongewenste trillingen nog verder te minimaliseren, maakt de LUMIX DMC-G80 gebruik van een elektromagnetische aandrijving in de sluiterunit. De trilling die wordt veroorzaak door het bewegen van de sluiter wordt aanzienlijk beperkt en ook het geluid van de sluiter wordt gereduceerd. Het voorpaneel is gemaakt van massief magnesium. Hierdoor wordt de vibratie van de sluiter met circa 90% verkleind in vergelijking met de G7/G70, de voorganger van de DMC-G80.

De Digital Live MOS-sensor van 16,0 megapixels en nieuwe Venus Engine zorgen er samen voor dat gebruikers levendige, natuurgetrouwe hoogwaardige beelden kunnen vastleggen met een uitstekende resolutie, hoog contrast, indrukwekkende kleurweergave en een gevoeligheid van maximaal ISO 25600.Door de Low Pass-filter uit de sensor van de DMC-G80 te verwijderen is de maximale resolutie met ongeveer 10% verbeterd. Tegelijkertijd reproduceert de Venus Engine levendige, indrukwekkende kleuren - van bijvoorbeeld een strak blauwe lucht - door de kleurtoon, verzadiging en lichtsterkte te scheiden en ze elk nauwkeurig aan te passen. De G80 benut dit optimaal door gebruikers in staat te stellen een voorkeuze van contrast, scherpte, verzadiging en ruisonderdrukking te maken die is afgestemd op de situatie en hun stijl van opnames maken.

De DMC-G80 van Panasonic staan niet alleen bekend om de kwaliteit van de foto’s, maar ook om de hoogwaardige 4K-video’s. De DMC-G80 legt prachtig vloeiende, hoge resolutie 4K-videobeelden vast in 3840 x 2160 bij 25p/30p (50Hz) of 24p in MP4 naast Full HD 1920 x 1080 bij 50p/60p (50 Hz) video’s in AVCHD Progressive of MP4 (MPEG-4/H.264) formaat met het praktische Fulltime AF.

De LVF is verder voorzien van een Power Save Mode. Als de sensor waarneemt dat het oog zich niet meer in de buurt van de LVF bevindt, gaat de camera na 3, 5 of 10 seconden automatisch in de slaapstand. Als de sluiterknop wordt ingedrukt, schakelt de LVF direct weer over naar de opnamemodus. Door deze functie wordt het aantal opnames dat met één batterij kan worden gemaakt met bijna drie keer verhoogd, van 320 naar circa 800.

Kombi-Angebot

Panasonic Lumix DMC-G80 systeemcamera Body Zwart + Accu + Geheugenkaart + Cleaning Kit

Panasonic Lumix DMC-G80 Body Zwart
 Wasabi Panasonic DMW-BLC12 Power Accu en
 SanDisk SDXC Extreme Pro 64GB 170MB/s V3
 Carl Zeiss Lens Cleaning Kit

10% Kombi-Rabatt

auf Zubehör in diesem Combo

€ 737,85

€ 723,97

Panasonic Lumix DMC-G80 systeemcamera Body Zwart + Accu + Panasonic DMW-BGGH1E Battery grip DMC-G80

Panasonic Lumix DMC-G80 Body Zwart
 Wasabi Panasonic DMW-BLC12 Power Accu en
 Panasonic DMW-BGGH1E Battery grip DMC-G8

12% Kombi-Rabatt

auf Zubehör in diesem Combo

€ 942,95

€ 901,68

In der Packung

- Panasonic DMC-G80 zwart body
- Bodydop
- DMW-BLC12E li-ion accu
- Oplader
- Netsnoer
- USB-kabel
- Flitsschoenkapje
- Draagriem
- Gebruiksaanwijzing

Panasonic logo

Over Panasonic

Panasonic streeft naar “A Better Life, A Better World”: een beter leven, een betere wereld. Dit doen ze door slimme technologische innovaties te ontwikkelen, onder andere op het gebied van audio-visuele elektronica. Hier vallen ook de krachtige systeem- en videocamera’s onder waar Panasonic voorloper mee is op het gebied van videokwaliteit in 4K en verder.

Bekijk alle producten van Panasonic

Zubehör

Rezensionen der Panasonic Lumix DMC-G80 systeemcamera Body Zwart

Rezensionen zu diesem Produkt

JurjenF

am 19-04-2018

Sinds januari 2018 deze camera in gebruik genomen. Ingeruild tegen enkele objectieven die voor de verkochte D7100 bestemd waren. Goede inruilprijs gekregen. dus naar huis met de G80 en de 14-140 en 100-400. Ik moet bekennen dat het in het begin heel erg wennen was, van de DSLR naar de MFT systeemcamera. Maar na enkele reportages is de gewenning voorbij en kan ik er goed mee overweg. ISO's tot 6400 gebruikt tijdens een concert en, toegegeven, dat is best een hele uitdagiung voor de camera. Maar Dgfine maakte er toch zeer bruikbare opnames van. Ook de video mogelijkheid diverse keren gebruikt en de klant is er meer dan tevreden over. Dus al met al een fijne, kleine, lichte camera met meer mogelijkheden dan ik kan behappen (nu even tijd tot experimenteren). De 14-140 heb ik al besproken evenals de 100-400. Beiden erg tevreden over. Kortom : zowel de Panasonic als CameraTools zijn zeer aan te raden!

Ihre Meinung zu diesem Produkt?

Schreiben Sie eine Rezension mit Ihrer Meinung zu diesem Produkt.

Ihre Bewertung
(schlecht) Score Score Score Score Score (sehr gut)
Ihre Email-Adresse
Ihre Erfahrung

Technische Daten der Panasonic Lumix DMC-G80 systeemcamera Body Zwart

Marke Panasonic
Type Systeemcamera
Sensor Four Thirds Live MOS Sensor
Max.resolutie 4592 x 3448 pixels
ISO Auto ISO,100-25600
Resolutie 16 megapixel
AF punten 49
LCD 3 '' Kantelbaar
Sluitertijden 60s - 1/4000s
Belichtingscompensatie +/-5 EV in 1/3 stappen
Interne flitser ja (Richtgetal 9)
Videoresolutie Full HD - Ultra HD / 4K-video
Framerate 60 fps
Format MP4, AVCHD
Geheugen SD /SDHC/SDXC (2 sloten )
Aansluitingen HDMI (Micro, type D) USB, Wifi
Afmetingen 137.6mm x 128.4mm x74.3mm
Gewicht 505 gram
Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück