Fotograferen met de Fujifilm X-T serie

Produktcode: 9789463560146
|
|
Fotograferen met de Fujifilm X-T serie

€ 24,99

€ 22,93 ex MwSt.

Sofort verfügbar
Of thuis bezorgd in 2 tot 4 werkdagen

  • Versand nach Deutschland für nur € 3,95
  • Von unseren Kunden geschätzt mit einem 9.5!

Produktinformation

Eindelijk is het zover, met Fotograferen met de Fujifilm X-T-serie is het eerste Nederlandstalige boek over het gebruik van de Fujifilm X-T systeem camera's een feit! Veel gebruikers zijn de laatste jaren overgestapt op dit systeem, maar in de praktijk bleek nog wel eens dat de overstap niet geheel zonder problemen verliep, mede omdat de gebruiksaanwijzing die bij de camera geleverd wordt niet altijd heel diep op zaken in gaat. Daardoor was er al lang de roep om een boek dat wat meer duidelijkheid kon verschaffen.

In dit boek maak je kennis met de veelzijdige Fujifilm-camera’s uit de X-T-serie, waaronder de X-T1, X-T2, X-T10 en X-T20. Na een kennismaking met de camera's en beschikbare accessoires komen de belangrijkste camera-instellingen aan de beurt. Aan de hand van praktische voorbeelden krijg je handige tips en een overzicht van de belangrijkste mogelijkheden.

Daarnaast is er in dit boek veel aandacht voor het juiste gebruik van jouw Fujifilm-camera zodat je er nog meer plezier aan zult beleven. Je leert bijvoorbeeld meer over een correcte belichting en de juiste manier van scherpstellen, maar ook over het belang van een goede compositie. Daarnaast is dit boek gelardeerd met vele, fraaie foto’s ter inspiratie, allemaal gemaakt met de in dit boek beschreven camera’s.

Dit boek beschikt dus over alle ins & outs van je Fujifilm systeemcamera. Het boek Werken met de Fujifilm X-T-serie is speciaal geschreven voor de Fujifilm X-T1,X-T2,X-T10 en X-T20 systeemcamera's en na registratie ontvang je een extra webversie van het boek.

Zubehör

Rezensionen der Fotograferen met de Fujifilm X-T serie

Rezensionen zu diesem Produkt

CameraTools.nl 9.6 5178

Es liegen noch keine Bewertungen für dieses Produkt geschrieben. Seien Sie der Erste!

Ihre Meinung zu diesem Produkt?

Schreiben Sie eine Rezension mit Ihrer Meinung zu diesem Produkt.

Ihre Bewertung
(schlecht) Score Score Score Score Score (sehr gut)
Ihre Email-Adresse
Ihre Erfahrung

Technische Daten der Fotograferen met de Fujifilm X-T serie

Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück