B+W 007 MRC Nano XS-Pro Digital 67mm E Bescherm Filter

Produktcode: BW1066109BWF
|
|

€ 59,95

€ 49,55 ex MwSt.

Sofort verfügbar
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis*

  • Versandkostenfrei nach Deutschland!
  • Mit 5 Jahre Garantie
  • 30 Tage rückgaberecht
  • Von unseren Kunden geschätzt mit einem 9.5!

Produktinformation

Het B+W 007 MRC Nano XS-Pro Digital 67mm E filter is een degelijk beschermingsfilter voor fotografie uit de premium-serie van B +W. Het beschermingsfilter beschermt tevens de lens maximaal tegen stoten, vet en stof. Het beschermingsfilter is voorzien van een uitmuntende nano multi coating, een dunne messing XS Pro Digital vatting met schroefdraad aan beide zijden en zeer helder glas voor een perfecte beeldkwaliteit.

B+W 007 Clear-filters voor maximale bescherming van de lens
B+W 007 Clear-filters bieden maximale bescherming voor iedere lens. De enige functie van het beschermingsfilter is het weghouden van zand, vet en water van de kostbare lens. Om dit vuilwerende effect te bereiken heeft een 007 Clear-filter altijd een MRC-coating. Een B+W 007 Clear-filter is hierdoor erg gemakkelijk schoon te maken. Het gebruikte glas in een B+W 007 Clear-filter is gegarandeerd zo helder en zuiver als het glas van het merkobjectief wat het filter moet beschermen.

B+W XS-Pro Digital filtervatting
De XS-Pro Digital filtervatting komt voor bij premium-line filters van B+W. De vatting is dunner dan de standaard F-pro vatting en daarom geschikt voor gebruik met supergroothoeklenzen (wijder dan 24mm op fullframe formaat). De XS-Pro Digital filtervatting bevat schroefdraad aan de beiden zijden van het filter. Hierdoor kan toch gewoon de originele lensdop van het objectief gebruikt worden, terwijl het filter wel extreem dun is. XS-Pro Digital filtervattingen zijn gemaakt van messing materiaal en dus zeer vormvast. Ook heeft dit type vatting een matzware finishing, waardoor reflectie tot het minimum beperkt wordt.

B+W filters met Multi Resistant Coating voor hoge prestaties
De Multi Resistant Coating op B+W filters met de aanduiding MRC in de naam zorgt er voor dat het filter maximaal presteert. is Een MRC-coating garandeert een maximale reflectiereductie en minimaliseert storend strooilicht. Hierdoor kunnen helderdere kleuren worden bereikt en kan het contrast worden verhoogd. Ook voorkomt MRC zogenaamde spookafbeeldingen die normaliter door reflectie op de sensor kunnen ontstaan.

B+W filters met MRC Nano-coating
MRC Nano-coating is de overtreffende trap als het gaat om coatings. Deze coating is nog verder doorontwikkeld dan een gewone MRC-coating en verhoogd de vuilafstotendheid van het filter. Wanneer bijvoorbeeld vet op het filter terecht komt, glijdt dit er gemakkelijk in druppels vanaf en laat het geen kringen achter. Dit wordt ook wel het pearl-effect genoemd.

B+W filters zijn gemakkelijk schoon te maken dankzij MRC
MRC-coating beschermt het filter tegen krassen, vet en stof. Doordat aan beide zijden van het filter een 7-laagse coating is aangebracht wordt de hardheid van het filter verhoogd. Hierdoor is het filter minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en gaat het langer mee.


Het verschil tussen de 007 & de 010:

Verschil is dat de 007 100% helder glas is met factor 0 dus geen filter effect, enige is dat de MRC nano coating erop zit.

010 UV is een kleurloos filter maar zit wel een factor op, alhoewel heel weinig, en blokkeert tevens de UV en heeft ook MRC nano coating

Kombi-Angebot

B+W 007 MRC Nano XS-Pro Digital 67mm E Bescherm Filter + Caruba Lens Cap Clip + Lenscleaner + Microfiber Doekje

B+W 007 MRC Nano XS-Pro Digital 67mm E B
 Caruba Lens Cap Clip
 B+W Lens Cleaner II pumpspray 50 ml
 Caruba Microfiber Lensdoekje XL Wit

10% Kombi-Rabatt

auf Zubehör in diesem Combo

€ 92,88

€ 89,59

B+W 007 MRC Nano XS-Pro Digital 67mm E Bescherm Filter + Filtercase + Lensdophouder + Filter Opberg/Bewaarset

B+W 007 MRC Nano XS-Pro Digital 67mm E B
 Caruba Filter Organiser Black S
 Caruba Lensdophouder LCH
 Caruba Filter Bewaarset Metaal 67mm

10% Kombi-Rabatt

auf Zubehör in diesem Combo

€ 94,34

€ 90,90

Zubehör

Rezensionen der B+W 007 MRC Nano XS-Pro Digital 67mm E Bescherm Filter

Rezensionen zu diesem Produkt

CameraTools.nl 9.6 5178

Es liegen noch keine Bewertungen für dieses Produkt geschrieben. Seien Sie der Erste!

Ihre Meinung zu diesem Produkt?

Schreiben Sie eine Rezension mit Ihrer Meinung zu diesem Produkt.

Ihre Bewertung
(schlecht) Score Score Score Score Score (sehr gut)
Ihre Email-Adresse
Ihre Erfahrung

Technische Daten der B+W 007 MRC Nano XS-Pro Digital 67mm E Bescherm Filter

Marke B+W
Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück