Lowepro Dashpoint AVC2 Black

Produktcode: LP36652
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Lowepro Dashpoint AVC2 Black
Lowepro Dashpoint AVC2 Black
Lowepro Dashpoint AVC2 Black
Lowepro Dashpoint AVC2 Black

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Produktinformation

De Lowepro Dashpoint AVC2 Black is net als zijn kleine broer AVC1 een hardshell cameratas die speciaal ontworpen is om Sony of GoPro action Cameras met diverse accessoires mee te nemen. De binnenkant van deze bijzondere cameratas meet 21,3x 8,8 x 21,1 centimeter en biedt plaats aan 1 of 2 action cams en een behoorlijke hoeveelheid accessoires, zoals bevestigingsbeugels, een lader, kabels, accu's en geheugen.

Het interieur van de Dashpoint AVC2 is bekleed met zacht tricot voor extra bescherming tegen krassen. Het interieur is heel snel zelf in te delen door de van klittenband voorziene schotjes te verplaatsen. In het deksel is achter een klep bovendien een uitneembare houder aangebracht waardoor je de accessoires handig kunt scheiden van de rest van de inhoud maar toch altijd bij de hand hebt. Doordacht, compact en hoogwaardig; precies wat je van Lowepro verwacht. Je action camera is veilig onder alle omstandigheden. De Dashpoint AVC2 weegt 400 gram.

O.a geschikt voor :

- GoPro Hero4
- GoPro Hero3+
- GoPro Hero3
- GoPro Hero
- Sony HDR-AS100
- Sony HDR-AS30
- Sony HDR-AS15

Zubehör

Rezensionen der Lowepro Dashpoint AVC2 Black

Rezensionen zu diesem Produkt

CameraTools.nl 9.6 5178

Es liegen noch keine Bewertungen für dieses Produkt geschrieben. Seien Sie der Erste!

Technische Daten der Lowepro Dashpoint AVC2 Black

Marke Lowepro
Alles gesehen? Gehen Sie nach oben zurück