Ricoh Theta S logo
Ricoh Theta S

Ricoh Theta S

Ontdek de mogelijkheden van 360° fotografie

Leg de wereld om je heen vast in 360 graden om je heen en beleef je gemaakte foto's en films alsof je weer terug bent op die ene plek, op dat ene bijzondere moment.

Elegant in zijn eenvoud

De Ricoh Theta S is compact, past gemakkelijk in je jaszak of tas en kun je met 1 hand zonder enige moeite bedienen. De dubbele 1/2.3 12 Megapixel sensors met f/2.0 lens leggen alles om je heen vast in haarscherpe foto's of Full HD films.

Afmetingen: 44 x 130 x 22.9 mm
Gewicht: ongeveer 125g

De LED's op de Theta S helpen je om in een enkele blik de status van de camera te zien: klaar voor het maken van foto's of video's, live streamen of opnemen - met High Speed WiFi.


Meer controle met apps

Met de krachtige Ricoh Theta S app, gratis beschikbaar in de App Store (voor Apple iPhone) en Play Store (voor Google Android), kun je de Theta S op afstand bedienen via WiFi. Zo kun je ook uitgebreidere foto-instellingen beheren zoals de ISO en sluitertijd, belichtingscompensatie toepassen, lange sluitertijden gebruiken, en nog veel meer in Live View.

En als je klaar bent met het vastleggen van 360° foto's en films dan kun je ze nabewerken in de THETA+ en THETA+ Video apps voor nog meer mogelijkheden!

Werkt met Google Street View

Google Street View icon

De 360° foto's van de Ricoh Theta S zijn volledig compatibel met de nieuwe Google Street View app. Met deze app kun je beelden maken en direct publiceren op Google Maps zodat mensen over de hele wereld jouw foto's kunnen verkennen!

Leverbaar in stijlvol zwart

Ben je geïnspireerd geraakt door de mogelijkheden? Ben je er klaar voor om je eigen fotografische grenzen te verleggen en de meest bijzondere momenten op een unieke nieuwe manier vast te leggen? De Ricoh Theta S 360° camera is nu leverbaar in stijlvol mat zwart. Bestel hem direct via onderstaande button, of ontdek meer over deze camera en de bijpassende accessoires op onze Ricoh Theta S productpagina.