ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017

NATIONAAL PARK DE HOGE VELUWE

Logo Veluwse Fotodag

JIJ KOMT TOCH OOK?

Veluwse Fotodag 2017

Zondag 3 september 2017

Op zondag 3 september 2017 van 10:00 tot 17:00 uur is het centrale gebied rond het bezoekerscentrum van Het Nationale Park De Hoge Veluwe het decor voor de Veluwse Fotodag: een gratis evenement midden in de prachtige natuur van de Veluwe. In en rond het bezoekerscentrum worden de hele dag activiteiten rond natuur, fotografie en film georganiseerd. Fotografie staat al jarenlang enorm in de belangstelling en de natuur is voor velen een inspirerend onderwerp voor de lens.

Een dag vol lezingen, workshops en meer

Op het plein zal een fotomarkt te bezoeken zijn waar de grootste fotomerken en leveranciers vertegenwoordigd zijn waaronder Canon, Nikon, Fujifilm, Sony, Olympus, Ricoh Pentax, Degreef & Partner, Manfrotto en meer. De nieuwste fotoproducten zijn hier live aanwezig om te zien, voelen en te proberen. Laat je inspireren tijdens één van de verschillende gratis lezingen die gedurende de dag gehouden worden of doe mee aan een leerzame workshop.

De complete lijst aan workshops en lezingen van de Veluwse Fotodag vind je op www.veluwsefotodagen.nl. Voor de workshops kun je je vooraf online inschrijven bij Natuurfotoworkshop.nl. Is de voorinschrijving vol? Op de dag zelf kun je nog een plekje bemachtigen - kom dus op tijd naar de stand van Natuurfotoworkshop om je in te schrijven voor de paar extra plekken die worden vrijgehouden! Voor de lezingen kun je je niet aanmelden, daarvoor geldt vol = vol. Kom dus op tijd, en neem ook zeker je eigen camera mee om na afloop naar hartelust te kunnen fotograferen en filmen in de veelzijdige natuur van het Nationale Park de Hoge Veluwe!

In de overweldigende natuur van de Hoge Veluwe

Het bezoek aan de Veluwse Fotodag 2017 is helemaal gratis, wel dien je een entreekaart aan te schaffen voor het Nationale Park De Hoge Veluwe. Deze kun je verkrijgen bij 1 van de 3 ingangen (Schaarsbergen, Otterlo of Hoenderloo), maar ook eenvoudig vooraf online bestellen op de site van het Nationale Park de Hoge Veluwe. De Veluwse Fotodag wordt gehouden op zondag 3 september van 10:00 tot 17:00 uur, Het Nationale Park De Hoge Veluwe is geopend van 9:00 tot 20:00 uur.

Natuurlijk zal ook CameraTools aanwezig zijn voor goed advies en leuke acties. Het belooft een geweldige dag te worden voor iedere fotografie- en natuurliefhebber. Jij komt toch ook naar de Veluwse Fotodag?

Standhouders 2017

standhouders 2017