Veluwse Fotodag, zondag 2 september 2018

Informatie voor leveranciers

Op 2 september 2018 is het centrumgebied rond het Bezoekerscentrum van Het Nationale Park de Hoge Veluwe het decor voor de Veluwse Fotodag. De Veluwse Fotodag is een initiatief van Cameratools uit Apeldoorn, Veluwe-fotograaf Geurt Besselink en Jan Vermeer hoofdredacteur van natuurfoto magazine. In en rond het Bezoekerscentrum zijn de hele dag activiteiten rond natuur, film en fotografie georganiseerd, in misschien wel het meest fotogenieke natuurgebied van Nederland. Of het nu gaat om het fotograferen van landschappen, wild, vogels, paddenstoelen of mensen in de natuur; als fotograaf kunt u in het Park uw hart ophalen!

Op het centrale Marchantplein zal een markt opgesteld worden, waar ook uw merk zich kan presenteren aan de vele bezoekers van de Veluwse Fotodag, waar natuurlijk CameraTools ook aanwezig zal zijn met een verkooppunt. In de filmzaal van het Bezoekerscentrum en in het Parkrestaurant worden doorlopend presentaties gegeven door fotografen.

Tijdens de Veluwse fotodag worden verschillende excursies aangeboden, zo kunnen bezoekers onder leiding van ervaren Hoge Veluwe kenners van dichtbij wild zien vanuit een besloten wildkansel.

Daarnaast zal er aan de buitenkant van het plein een open ruimte ingericht worden voor speciale voorstellingen en demonstraties; hier zullen bezoekers de beste telelenzen en kijkers kunnen testen tijdens de shows die hier gehouden worden.

Kortom, de Veluwse Fotodag is een inspirerend festival voor iedereen die de Veluwe een warm hart toedraagt, met een focus op natuurbeleving, kunst, film en fotografie. Iedereen die zich hiermee verbonden voelt is van harte welkom!

Veluwse Fotodag in het kort

Wanneer: Zondag 2 september 2018 van 10:00 - 17:00 uur

Waar: Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Wat is er te doen: Tijdens de Veluwse Fotodag zijn er workshops, lezingen, excursies en tal van andere demonstraties en activiteiten. Op het Marchantplein is een beursplein met o.a. leveranciers en reisorganisaties.

Doelgroep: Jong en oud, iedereen die een "klik" heeft met fotografie en de Veluwe.

Aantal bezoekers: We verwachten 3.000 - 4.000 bezoekers van de Veluwse Fotodag; daarnaast komen er in het weekend zo'n 2.000 - 3.000 bezoekers buiten het evenement om naar het park.

Toegangsprijs bezoekers: Toegang tot het park en de Veluwse Fotodag bedraagt € 9,15 voor volwassenen en € 4,60 voor kinderen. Dit is inclusief parkeren.

Bereikbaarheid: Het Nationale Park De Hoge Veluwe is eenvoudig bereikbaar en toegankelijk vanuit Schaarsbergen, Hoenderloo en Otterlo (3 entree's) en heeft de beschikking over een paar duizend parkeerplekken.

Organisatie: De Veluwse Fotodag(en) is een initiatief van CameraTools, Jan Vermeer en Geurt Besselink.

Marktkramen en standhouders: Graag nodigen we u uit om als standhouder deel te nemen aan de Veluwse Fotodag 2018. Er is plek voor ruim 45 standhouders. Deelnemen kan middels de huur van een marktkraam, of u kunt een gewenst aantal vierkante meters huren om uw eigen stand te plaatsen.

Middels onderstaand formulier kunt u zich direct aanmelden als leverancier. Hier geeft u tevens aan wat voor stand er gewenst is, en of ugebruik wilt maken van de advertentiemogelijkheden. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Deze kunt u onderaan in het formulier plaatsen.

Aanmeldformulier
Bedrijfsnaam leverancier
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres
Naam contactpersoon

Standkeuze

Type stand (meerdere mogelijk)
Marktkraam op het Marchantplein, 4 meter breed - € 300,-
Eigen stand - € 40,- per m²
Extra's op de stand
Elektra - € 15,- per stand

Advertentie programmagids (oplage 3.000)

Type advertentie
Halve pagina, 200x150mm - € 200,-
Hele pagina, 200x300mm - € 300,-
Opmerkingen/vragen