Xpozer

Breng je foto's tot leven met het revolutionaire fotosysteem van Xpozer

Xpozer Logo

Je neemt meer dan één mooie foto.
Laat ze zien met Xpozer.

Vaker wisselen

Met het Xpozer wisselframe wissel je al jouw foto's, wanneer je maar wilt en zo vaak je maar wilt. Geniet van al jouw foto-avonturen in huis of op kantoor.

Slim besparen

Gebruik het Xpozer wisselframe voor al jouw foto’s. Wanneer je in het bezit bent van een wisselframe hoef je alleen nog de fotoprints bij te bestellen. De wissellijst anno nu.

Bestel je eigen foto op Xpozer »

De perfecte afdruk.
Voor de beste indruk.

Xpozer exploded view
Maximaal detail

Elke pixel telt! Je foto wordt in maximale resolutie afgedrukt op een hoogstaand fotofolie, voor haarscherpe detaillering in je fotoprint.

Kleurecht

Dankzij zorgvuldige kalibratie van het printproces komen kleuren exact overeen met je originele foto. Realistisch echt, alsof je er weer bent.

Ontspiegeld

Een fotoprint op Xpozer is geheel ontspiegeld. Je hebt geen last meer van lichtinval en reflecties in je foto, zelfs in fel zonlicht.

Revolutionair frame.
De wissellijst anno nu.

Blijf wisselen

De technologie om snel en gemakkelijk van foto’s te wisselen is gepatenteerd en wereldwijd uniek. Het wisselframe zorgt ervoor dat je foto altijd strak op spanning staat en geeft een mooi schaduweffect op de muur.

Lichtgewicht

Het aluminium wisselframe is lichtgewicht en op elk type muur te bevestigen, ook op schuine wanden. Je hangt jouw Xpozer met slechts één schroef aan de muur. Zo licht was een fotovergroting nog nooit!

Elk formaat

Xpozer biedt een enorm scala aan formaten en verhoudingen. Van 40x30 cm tot 200x100 cm en van vierkant tot panorama. Voor elke foto een passende Xpozer.

Raak geïnspireerd.
Stap in de wereld van Xpozer.

Ready to start?
Be the #framechanger.

Je hebt al een Xpozer, compleet met fotoprint, wisselframe, ophangbenodigdheden en bewaarverpakking voor slechts € 27,95! Een nieuwe losse fotoprint bestel je al vanaf € 12,95.

Bij elke complete Xpozer worden ophangbenodigdheden geleverd, zodat je jouw foto op Xpozer netjes aan de muur kunt hangen. Ook is het mogelijk gebruik te maken van de Xpozer Optimalisatie service. Je foto wordt dan geoptimaliseerd door een foto-expert of professioneel fotograaf. Zo ben je zeker van topkwaliteit.

Dus waar wacht je op?

Bestel je eigen foto op Xpozer »